HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 27 de desembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostrehoròscop del dijous, 27 de desembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. Està bé que organitzis la teva agenda per treure’t de sobre aquest treball que tens pendent, Àries. No et dispersis i distingeix entre el que és important i el que no ho és.

Taure. Avui podràs utilitzar la teva gran creativitat i inspiració si et disciplines. Si no, perdràs molt temps i energia. En l’amor, sigues cautelós i no exigeixis massa a l’altre.

Gèminis. Vols donar un cop de mà i la teva ajuda serà ben rebuda, però vigila que no n’abusin. Avui és un dia perfecte per posar ordre a casa i tirar tot allò que no et serveixi.

Càncer. Si no et pares a pensar-ho bé, corres el perill de prendre decisions equivocades per falta de realisme. La indiscreció en la comunicació podria afectar-te en el treball.

Leo. No prenguis una actitud escapista i afronta els teus problemes. Veuràs com amb una ment clara i pragmàtica trobaràs solucions. Amb els diners, et convé ser més previsor.

Verge. Avui sentiràs que algunes persones són una càrrega per a tu. És possible que hagis estat massa disposat a ajudar, Virgo, però sempre estàs a temps de posar els teus límits.

Balança. Estàs molt sensible i portaràs malament les crítiques. És millor que et relaxis i que provis de trobar un equilibri emocional, perquè només així, trauràs molt profit del dia.

Escorpí. És un dia difícil per a l’amor, sobretot, si has estat idealitzant l’altra persona perquè t’emportaràs un desengany. Amb els teus amics, evita les crítiques i les discussions.

Sagitari. No busquis el camí fàcil, Sagitari, actua amb professionalitat i sempre tenint en compte la teva experiència. Poses molta energia en el teu treball però no descuidis la teva família.

Capricorn. El teu treball podrà ressentir-se si deixes d’enfocar-te en l’important. Observa què causa aquesta falta de concentració i posa-li remei. Prova de veure les coses tal com són.

Aquari. Posa fre als teus compromisos socials i busca més la solitud per posar les teves idees en ordre. Qualsevol assumpte de diners importants ha de passar pel consell d’un bon assessor.

Notícies relacionades

Peixos. En les teves relacions, et sentiràs una mica confús i està bé que aclareixis aquests dubtes que t’impedeixen relaxar-te i confiar. Et convé cooperar més que actuar pel teu compte, Peixos.

 

Temes:

Horòscop