HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 13 de desembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac: Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dijous 13 de desembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Tendiràs a fer castells en l’aire i a distreure’t en excés del que és important. El que passa és que necessites una mica de descans per tornar a agafar forces.

Taure. Si estàs angoixat i vols parlar del que sents, tingues en compte que no serà ben rebut. Segurament, t’interpretaran malament. Escriu-ho o espera a demà per dir-ho.

Gèminis. En el terreny professional, et trobaràs amb problemes de comunicació i amb dificultat per arribar a acords. Fixa’t bé en la lletra petita de tot el que firmis avui.

Càncer. No perdis el temps en converses superficials o no tiraràs endavant el que t’havies proposat. A més, un excés de pensaments negatius et perjudicarà la salut.

Leo. Intenta no distreure’t de la feina o t’oblidaràs d’un tema important. Estaràs més sensible i els assumptes del cor t’afectaran més. Sigues previngut al jutjar les situacions.

Verge. No us posareu d’acord a casa sobre com han de portar-se certs assumptes, i no servirà de res voler imposar el teu criteri. Ordena millor casa teva o perdràs alguna cosa.

Balança. Hi haurà malentesos a la feina que posaran les coses difícils. Durant el dia, el diàleg farà que tot millori. Tens moltes idees però mira que siguin pràctiques.

Escorpí. En l’amor, la inquietud i desconfiança no et deixen veure el que hi ha de bo en la relació. Cuida les teves paraules perquè més tard podries penedir-te d’haver-les pronunciat.

Sagitari. Les preocupacions per assumptes familiars i de casa podrien perjudicar-te la salut. No veuràs les coses clares, per això l’ideal serà que deixis aquests temes per a un altre dia.

Capricorn. No t’hauries de fiar de tothom, i no perquè vulguin fer-te mal intencionadament, sinó perquè la seva confusió i caos t’afectaria. En la salut, cuida’t el sistema nerviós.

Aquari. No és un bon dia per invertir ni per tractar assumptes econòmics, ja que et fallarà l’objectivitat i, a més, podries ser enganyat. En altres àmbits, la teva ment estarà més clara.

Notícies relacionades

Peixos. La teva ment i el teu cor aniran per camins diferents, cosa que et farà molt difícil sentir-te segur a l’hora de decidir. Tots estaran atents a les teves paraules, així que sigues prudent.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop