HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, diumenge 2 de desembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, treball i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Bessons, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpió, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de diumenge 2 de desembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Estaràs més sociable, Àries. Serà un dia formidable per revifar la vida social sempre que no siguis massa exigent. Accepta els altres tal com són, i gaudeix de la seva companyia.

Taure. El teu cos necessita més atenció, així que, cuida'l amb bona alimentació, una mica d’exercici i aire net. El contacte amb les amistats serà molt estimulant, Taure.

Bessons. Mostraràs tot l’encant i la capacitat de seducció que tens. Podràs iniciar una relació o conèixer algú que t’agradarà. Si tens parella, un pla especial ajudarà a revifar la flama.

Càncer. Ara podràs expressar amb detalls que importants són els altres per a tu, en especial la teva família. Aquest diumenge deixa les presses i disfruta dels bons moments que hi haurà.

Leo. Organitza un pla diferent, un viatge a un lloc desconegut que et cridi l’atenció o una activitat que et vingui de gust provar. La vida social t’aportarà alegries i dificultats.

Verge. Confia en la teva intuïció i no facis tant cas a les opinions alienes, Verge. Encara que no et vingui de gust, valdrà la pena esforçar-se per estar bé amb les persones que t’envolten.

Balança. Intenta que no et venci la mandra i el desànim, Balança. Malgrat les dificultats amb la família, avui serà un bon dia. Treu-ne partit i fes el que et vingui més de gust.

Escorpí. Si els dones tantes voltes a les coses, t’amargaràs. Surt de casa, queda amb gent i no deixis que el cap et turmenti. A més, la nit et pot portar una vetllada romàntica.

Sagitari. És millor que controlis el teu geni per no espatllar aquest meravellós diumenge. Mostra la teva energia positiva i envolta’t de bons amics. Les activitats grupals seran favorables.

Capricorn. Hauràs de ser la veu cantant organitzant i animant els altres. Relaxa’t i no siguis tan exigent. Un temps en contacte amb la naturalesa li anarà d’allò més bé al teu esperit.

Aquari.  Passa el dia fora de casa o fes un petit viatge, el teu cap necessita distracció i noves experiències. Tot anirà a un ritme més lent que el desitjat, però tot i així, sortirà bé.

Notícies relacionades

Peixos. Un temps de recolliment i d’introspecció t’ajudarà a ordenar les idees. Aquest diumenge podràs gaudir de molta complicitat i sensualitat amb la parella. Enhorabona, Peixos.

També pots consultarl’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop