HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 1 de desembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dissabte 1 de desembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Després de realitzar algunes tasques domèstiques, t’espera un dia molt actiu en el terreny social. Et trobaràs amb persones amb qui podràs compartir filosofia de vida i idees.

Taure. Et conformaràs d’estar tranquil i de disfrutar del que vagi venint. Seràs més presumit i t’agradarà cuidar el teu aspecte i la teva salut. A més, faràs bones compres.

Gèminis. Avui estaràs de bon humor i disposat a passar-ho el millor possible. La nit serà ideal per al coqueteig i la seducció. També disfrutaràs en la comunicació amb els teus fills.

Càncer. Necessitaràs posar ordre en els teus assumptes per sentir-te a gust i començar ben animat aquest cap de setmana. Si t’agrada la cuina, ¿per què no convides a sopar els teus amics?

Leo. Et relacionaràs amb molta facilitat amb el teu entorn i disfrutaràs de qualsevol conversa, sigui profunda o lleugera. Aquest dissabte estaràs molt actiu i tindràs molts interessos.

Verge. T’agradarà envoltar-te de bellesa i bon gust, i estar amb persones que t’aportin benestar. Disfrutaràs d’un paisatge, d’una exposició d’art o d’una entretinguda tertúlia.

Balança. Et sentiràs especialment atractiu i, a més de pel teu aspecte, avui causaràs una grata impressió per la teva delicadesa i per la teva intel·ligència. És un dissabte excel·lent per renovar el teu armari.

Escorpí. Seria un bon pla per avui combinar la companyia dels teus amics amb un temps de relax tot sol disfrutant de plaers tan senzills com dormir, cuinar, un bany aromàtic...

Sagitari. T’anirà bé buscar estímuls mentals que aportin emoció al teu dia. Estar envoltat dels teus amics també serà una bona manera de distreure’t i passar-t’ho molt bé.

Capricorn. És un dia per descansar, desconnectar de les teves obligacions i permetre’t algun caprici. Necessites refugiar-te de les tensions diàries. No caiguis en les provocacions d’altres.

Aquari. Envoltar-te de bellesa t’ajudarà a calmar la teva activa ment. Realitzar un viatge cultural o anar a una xerrada o a un taller per aprendre també t’assegurà passar un bon dia.

Notícies relacionades

Peixos. El teu esperit sensible agrairà un temps de solitud per meditar o escoltar música. Si tens parella, us anirà bé un dia tranquil, sense gaires obligacions cap a l’altre.

També pots consultarl’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop