HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 23 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, treball i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dimarts 23 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. En el terreny professional, no caiguis en les manipulacions dels que et pretenen pressionar per fer el que no vols. Hauràs de ser molt clar i ferm sobre això.

Taure. Avui actuaràs de manera decidida i intel·ligent pels teus objectius. La teva ment estarà molt activa, però, alhora, més obsessiva amb aquells temes que et preocupen.

Gèminis. Abans de confiar en algú que no coneixes, sigues prudent i espera que et donin proves de la seva honestedat. Tindràs molta iniciativa, lideraràs i posaràs les teves idees en pràctica.

Càncer. Confia en les teves pròpies capacitats i no esperis tant dels altres perquè et podrien fallar. Veuràs que en els moments difícils tindràs molta capacitat de transformació.

Leo. Et faltarà tolerància, però no determinació. Si has de tractar temes complicats amb altres persones en l’àmbit laboral, serà millor que esperis a fer-ho en un altre moment.

Verge. Els assumptes amorosos et portaran maldecaps, i et convé canalitzar la teva energia per gestionar els teus assumptes pràctics i avançar per no preocupar-te’n tant.

Balança. No et sentiràs còmode amb algunes persones amb qui hauràs de tractar. De tota manera, t’ho faràs venir bé per mantenir la calma i defensar els teus interessos amb assertivitat.

Escorpí. Avui serà un dia amb tendència als enfrontaments verbals i a l’estrès a la feina. No fa falta que diguis tot el que penses, perquè perdràs molta energia discutint.

Sagitari. Seràs més emprenedor a la feina; a més, se t’acudiran idees creatives que podràs portar a la pràctica. En l’amor, no siguis tan possessiu i potencia la comunicació.

Capricorn. És important que et posis en marxa i paris més atenció a la teva família i a les coses pendents a la teva llar, perquè tindràs l’oportunitat de resoldre alguns assumptes.

Aquari. Impressionaràs per tot allò que ets capaç de fer, però procura buscar el suport dels teus companys de feina, ja que units tindreu més control sobre els obstacles a superar.

Peixos. Pensa a com invertir la teva energia de manera que en treguis el màxim de profit. Per exemple, és millor tenir iniciativa i no obcecar-se amb allò que no està funcionant.

L’horòscop elabora les prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals està sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpí i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Gèminis, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop