HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 21 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, treball i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diumenge 21 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Àries. T’expressaràs d’una manera molt atractiva, amb dolçor i determinació alhora. Pren el teu temps per relaxar-te i fer alguna cosa de meditació. També t’atraurà el misteri.

Taure. Els teus amics seran una excel·lent companyia. Podeu compartir una excursió, un àpat o una sessió de cine a casa teva.  Cuida la teva salut i no sobrepassis els límits amb el menjar.

Gèminis. Et voldràs cuidar de tothom i fer el que estigui al teu abast perquè se sentin bé. A més, pots solucionar algun malentès perquè acceptaràs els punts de vista de l’altre.

Càncer. Serà un bon dia per a les activitats culturals i per saber-ne més sobre temes del teu interès. Et mostraràs encantador i alegre, per la qual cosa encendràs algun cor.

Leo. No et carreguis de responsabilitats i dedica el temps a recuperar forces i cuidar el cos i la ment. Les activitats físiques intenses t’ajudaran a sentir-te millor.

Verge. No et compliquis el dia, fes-t’ho fàcil per poder estar tranquil en companyia de la família o els bons amics. El més important serà cuidar-se de les teves relacions i disfrutar-les.

Balança. Dedica’t a la cura del teu cos, fes-te un bon massatge, menja alguna cosa sana i saborosa i fes una mica d’exercici. No oblidis envoltar-te de persones que et facin sentir formidablement bé.

Escorpí. Malgrat que aquest diumenge les coses no surtin com tu esperaves, serà un dia molt feliç per a tu, per disfrutar, riure i jugar. El teu ànim és alt i viuràs bé les situacions.

Sagitari. El teu bon humor influirà en les teves relacions personals, t’ho passaràs bé i sabràs divertir tothom. A més, tindràs la capacitat de persuadir els altres i que acceptin els teus plans.

Capricorn. Necessitaràs sentir-te més lliure i fer un canvi d’aires. T’atrauran els llocs amb encant i misteri, i estaràs més obert a les converses profundes i íntimes.

Aquari. Viuràs un dia molt intens i de més acostament amb les persones que aprecies. Qualsevol exercici que t’ajudi a calmar la ment i millori la teva respiració t’afavorirà.

Peixos. Aquest diumenge seràs molt atractiu i tindràs un gran encant personal, la qual cosa facilitarà que puguis iniciar alguna relació, tant d’amistat com amorosa.

L’horòscop elabora les prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals està sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpí i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Gèminis, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop