HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 16 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dimarts 16 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Àries Et convé actuar de forma disciplinada sense deixar de disfrutar amb el que fas. Els teus objectius xocaran amb els d’altres, per la qual cosa serà imprescindible arribar a acords i ser flexible.

Taure. És un bon dia per organitzar-te i per prendre la iniciativa, tant en el teu treball com en la teva vida social. Hauràs de discernir el que té importància del que és superflu.

Gèminis. Avui et sentiràs més ansiós i no tindràs tanta paciència com en altres moments per aguantar les situacions estressants. Per això, preocupa’t, sobretot, del teu benestar.

Càncer. Concentra’t en el que vols aconseguir i deixa d’esperar que les coses passin. Avui és un excel·lent dia per millorar la teva relació de parella compartint moments de lleure.

Leo. Les coses et sortiran molt bé al treball, malgrat les primeres dificultats que sabràs salvar amb èxit. La teva salut millorarà si dediques més atenció al teu cos.

Verge. La teva visió de la vida serà molt positiva si deixes de banda el teu perfeccionisme. Evadeix-te el que puguis de la rutina i disfruta de les bones converses que t’esperen avui.

Balança. Vols estar a gust a casa teva, però ara et mostraràs massa crític i exigent amb els altres. Tens la capacitat de treure ferro als assumptes. Utilitza-la.

Escorpí. El ressentiment és molt destructiu i et treu molta energia, la que necessites per fer el que t’agrada i aconseguir el que vols. A la tarda, arribaran bones notícies.

Sagitari. Disciplina’t respecte a les teves emocions i no t’hi deixis arrossegar. D’aquesta forma, aconseguiràs actuar de forma productiva i coherent. Cuida els teus genolls.

Capricorn. Estaràs més sensible i susceptible i tendiràs a desconfiar. Espera un millor moment per tractar assumptes professionals importants. Compartir les teves inquietuds t’ajudarà.

Aquari. No t’agradaran les limitacions, però n’has de ser conscient i del que pots fer per acceptar-les o bé, per superar-les. Avui, cuida una mica la teva alimentació.

Peixos. És possible que estiguis depenent massa d’una amistat, i no és una actitud que t’afavoreixi. Respecte als teus objectius, mira què has de canviar en tu per aconseguir-los.

L’horòscop elabora les seves prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals està sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són Càncer, Escorpí i Peixos

Els signes de foc són Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de terra són Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són Gèminis, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop