Gravació

‘Els Anells de Poder’ d’Amazon comença el rodatge de la segona temporada a Tenerife

La segona entrega de la preqüela del ‘Senyor dels Anells’ abandona Nova Zelanda i es trasllada a les Canàries

‘Els Anells de Poder’ d’Amazon comença el rodatge de la segona temporada a Tenerife

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts

La segona entrega de la saga ’Els Anells de Poder’, la preqüela d’‘El Senyor dels Anells’, ja es roda a Tenerife. Amazon Studios està rodant ja al Parc Nacional del Teide aquesta sèrie basada en l’obra de J.R.R. Tolkien.

La direcció ha abandonat els paratges de Nova Zelanda, protagonistes tant d’‘Els Anells de Poder’ com d’‘El senyor dels Anells’, per recalar a Tenerife, on ja roda els exteriors de la segona entrega al Parc Nacional del Teide entre altres llocs de l’illa. L’equip de rodatge es va desplaçar a finals de l’any passat al Regne Unit per iniciar els primers treballs de la segona entrega de la popular saga.

La segona temporada d’Els Anells del Poder continuarà explorant la Terra Mitjana en la seva Segona Edat, tal com ho va fer la primera part, transportant-nos a llocs de fantasia descrits a l’obra de J.R.R. Tolkien, tot i que amb la visió actualitzada de la nova direcció de la sèrie.

La primera temporada ja ‘va connectar’ amb les Canàries

’Els Anells de Poder’, la preqüela d’‘El Senyor dels Anells’ que s’emet a Amazon Prime Video guarda més d’una sorpresa als seus capítols i alguna relació amb les Canàries. Curiositats, preguntes sense respostes i crítiques van acompanyar l’estrena de la sèrie que pretenia ser fidel a la saga escrita per J.R.R. Tolkien i no ha deixat indiferent ningú. 

Aquells que es deixen portar submergint-se en un immens món de fantasia sense haver llegit els seus llibres, es divideixen també entre els que l’han criticat per introduir actors de raça negra en civilitzacions com les dels elfs  o la dels pelosos  per una inconsistència argumental merament genètica i perquè seria impossible que alguns d’aquests pobles tan petits van tenir diferències racials, i aquells que es deixen imbuir en un món fantàstic sense anar més enllà que el simple gaudi de la sèrie. Però entre els que s’han llegit l’obra de Tolkien, les crítiques són acerades i immisericordioses.

En el sisè episodi de la primera temporada, sota el títol d’’Udûn’, assistim a l’erupció d’un volcà a les Terres del SudCharlotte Brändström, directora del capítol, ha explicat a ’Variety’ (via CBR) que el seu equip es va inspirar en l’erupció del volcà Tajogaite, a l’illa de La Palma, per atorgar més realisme a la catàstrofe natural.

Notícies relacionades

Brändström ha revelat que rodar i planificar l’esmentada seqüència va ser realment complex, ja que «intentava reflectir cert realisme dins de la màgia d’un xou fantàstic i èpic com aquest». La directora d’aquest capítol argumenta que, d’una forma o altra, «un dels grans reptes va ser presentar el naixement de la Muntanya del Destí com una cosa èpica i plausible». «Va ser fruit d’una enorme quantitat de treball que ens va fer barrejar efectes especials i visuals de tot tipus, acrobàcies realitzades per especialistes i molt treball extra per part de l’equip», comenta.

 «Vam estar en totes les erupcions volcàniques que es puguin imaginar», va explicar. «Des de l’erupció de Pompeia, el que va tenir lloc a Nova Zelanda fa uns anys, i l’erupció del volcà de La Palma, a les Illes Canàries el 19 de setembre del 2021», va concloure.