Detalls de la sèrie

Sinopsi d’‘El senyor dels anells: Els anells del poder’: així és la trama

  • Aquest és el pressupost gastat per rodar ‘El senyor dels anells: Els anells del poder’

Sinopsi d’‘El senyor dels anells: Els anells del poder’: així és la trama

Prime Video

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cada vegada queda menys perquè s’estrenin els dos primers episodis de ‘El senyor dels anells: Els anells del poder’, la sèrie fantàstica per a la qual s’ha realitzat una inversió sense precedents i que es podrà començar a veure a principis de setembre a Amazon Prime Video.

Des del seu anunci, els seguidors més fidels de l’emblemàtica saga cinematogràfica s’han mostrat desitjosos de conèixer tots els detalls sobre les noves històries que es desenvoluparan al voltant de l’obra de J. R. R. Tolkien.

La sinopsi, revelada per la productora

Per sort per a tots ells, els responsables de la sèrie han deixat caure algunes pistes sobre com serà l’argument de la nova producció a mesura que s’ha anat acostant la data de l’esperada estrena.

Així, gràcies als comunicats d’Amazon, ja sabem que la nova història d’‘El senyor dels anells: els anells del poder’ tindrà lloc en «un període de relativa calma» en què els personatges més importants s’hauran d’enfrontar al ressorgiment del mal a la Terra Mitjana.

Abans de la trilogia original

Segons ha anunciat la mateixa companyia, la trama està contextualitzada milers d’anys abans de la trilogia original. D’aquesta manera, a tall de preqüela, és probable que la sèrie expliqui successos que tinguin una relació estreta amb l’escenari posterior que s’ha vist a la gran pantalla.

Els llocs escollits aniran des de les profunditats més fosques de les Muntanyes Ennuvolades fins als majestuosos boscos de Lindon, passant per l’impressionant regne insular de Númenor i els confins més llunyans del mapa. Aquests regnes i personatges, en paraules dels productors, «hauran d’esculpir llegats que perduraran en el temps».

Últim avanç

Notícies relacionades

La informació disponible sobre la trama ha augmentat gràcies als detalls revelats en l’últim avanç que ha publicat Prime Video. Allà, s’hi pot veure com els mítics personatges de l’obra de Tolkien uneixen les seves forces contra tot pronòstic per fer front al ressorgiment del mal.

El vídeo, de tot just dos minuts i mig, mostra el lideratge del personatge de Galadriel, que demana col·laboració a la resta de protagonistes per lluitar contra els enemics després de la mort del seu germà.