Amazon Prime Video

‘El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder’ avança la seva data d’estrena

Des que es va anunciar el projecte, cap al 2017, s’ha anat dosificant la informació sobre la trama i com s’abordarà el període previ tant a la trilogia d’‘El Hòbbit’ com a la d’‘El Senyor dels Anells’

‘El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder’ avança la seva data d’estrena

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Amazon Prime Video trepitja l’accelerador amb ‘El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder’. L’ambiciosa sèrie basada en l’obra de J.R.R. Tolkien avança la seva data d’estrena, la qual passa a llançar-se a la matinada de l’1 al 2 de setembre. A més, aquest debut vindrà amb el llançament d’un doble episodi amb què la plataforma posa tota la carn a la graella, a més de mostrar així quin serà el calendari que tindrà la primera temporada.

Considerada una de les sèries més esperades de la temporada, ‘Els Anells de Poder’ explora la Segona Edat de la Terra Mitjana, endinsant-se en l’aparició de Sauron i alguns altres esdeveniments significatius que es desenvoluparan entorn de la creació dels dinou anells i el que governarà a tothom.

Des que es va anunciar el projecte, cap al 2017, Prime Video ha anat dosificant la informació sobre la trama i com s’abordarà aquest període previ tant a la trilogia d’ ‘El Hòbbit’ com a la d’‘El Senyor dels Anells’. El servei de vídeo sota demanda ha apostat alt per aquesta producció, amb un pressupost d’aproximadament 1.000 milions de dòlars i amb un compromís de produir cinc temporades.

Un episodi per setmana

Notícies relacionades

L’estrena del doble episodi serà només amb el debut de la ficció, ja que els altres capítols tindran un llançament setmanal cada un i finalitzaran la seva emissió el 14 d’octubre. Aquest primer episodi, dirigit per Juan Antonio Bayona, es llançarà a les 21.00 hores de l’1 de setembre, segons l’horari de Nova York, cosa que es tradueix a les tres de la matinada per al públic espanyol.

Després de l’estrena del doble episodi, la resta de capítols es veuran setmanalment els diumenges a partir de les sis del matí, hora espanyola. Prime Video espera, així, convertir ‘Els Anells de Poder’ en un dels seus pilars que fidelitzi subscriptors, seguint l’estela de ‘The Boys’.