Sèries

Netflix revela un nou tràiler de ‘Stranger Things’ quan queda menys d’una setmana per l’estrena de la quarta temporada

«No aneu de valents. Fugir no és cap deshonor», aconsella una misteriosa veu a Mike Wheeler, Dustin Henderson i Lucas Sinclair

Netflix revela un nou tràiler de ‘Stranger Things’ quan queda menys d’una setmana per l’estrena de la quarta temporada
1
Es llegeix en minuts

Aquest divendres, 27 de maig, arriba a Netflix la primera part de la temporada 4 de ‘Stranger Things. I a pocs dies de l’estrena, el servei de ‘streaming’ ha llançat el tràiler final dels nous capítols que prometen ser els més foscos, aterridors i impactants de la ficció fins ara.

El fosc nou avanç de la ficció sobrenatural dels germans Duffer mostra com els seus protagonistes, els que encara s’han quedat a Hawkins, hauran de fer front a Vecna, el monstre més mortífer i temible sortit de l’Upside Down.

«No aneu de valents. Fugir no és cap deshonor», aconsella una misteriosa veu a Mike Wheeler, Dustin Henderson i Lucas Sinclair, que estan a punt d’enfrontar-se a una temible criatura... en una de les seves habituals partides de Dragones y Mazmorras. Després que el dau polièdric surti volant pel tauler, se superposen diferents imatges d’un infernal Upside Down tenyit de vermell en què el grup d’amics haurà d’encarar la temible criatura que s’alimenta de les seves pors.

La nova entrega, que reprèn la sèrie sis mesos després de l’èpica batalla al centre comercial Starcourt, es divideix en dos volums. Així, la primera tanda de set episodis arribarà a Netflix aquest 27 de maig i la segona, de tan sols dos capítols, l’1 de juliol.

Com ja han revelat els tràilers anteriorment publicats per Netflix, tot i que Eleven, que ha perdut els seus poders, i Will Byers van abandonar Hawkins per començar de zero en un lloc sense tants records traumàtics, es veuran obligats a unir-se a la seva colla per combatre les fosques forces que sotgen des de l’Upside Down.

Notícies relacionades

A més de Vecna, l’últim avanç publicat pel servei de ‘streaming’ avança la difícil arribada al nou institut d’alguns dels seus preadolescents protagonistes. Així, imatges d’animadores, partits de bàsquet i discoteques en patins es fonen amb enèrgiques escenes d’explosions, trets i persecucions.

Aquesta nova entrega, que és l’inici del final de la sèrie després de la confirmació que la cinquena serà l’última temporada, reuneix en el seu elenc els nous intèrprets Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen, Grace Van Dien, Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn, Sherman Augustus, Mason Dye, Nikola Djuricko, Robert Englund i Tom Wlaschiha.