Fenomen global

Aquestes són les diferències entre el llibre i la sèrie dels Bridgerton

La segona temporada de l’èxit de Netflix adapta la història d’‘El vizconde que me amó’, però s’agafa algunes llicències respecte a l’original

Aquestes són les diferències entre el llibre i la sèrie dels Bridgerton
3
Es llegeix en minuts
Europa Press

La temporada 2 de ‘Los Bridgerton’ se centra en l’Anthony (Jonathan Bailey) i la seva relació amb Kate Sharma (Simone Ashley). La sèrie està basada en les novel·les de Julia Quinn i, concretament, la segona entrega segueix el llibre ‘El vizconde que me amó’. Malgrat que es tracta d’una adaptació, la ficció de Netflix ha canviat alguns detalls respecte a la font original.

La presentació de l’Eloise


Atès que el drama d’època amplia la història dels llibres, molts personatges secundaris van tenir l’oportunitat de guanyar protagonisme en la temporada 2. A part del Benedict (Luke Thompson) i els Featherington, Eloise Bridgerton (Claudia Jesse) va ser un dels personatges a qui es va expandir la trama. La jove és ara una debutant i ha entrat al mercat matrimonial. Clarament desinteressada a trobar una parella entre els solters que li proposen, l’Eloise decideix passar temps amb la seva millor amiga, Penelope Featherington (Nicola Coughlan), que està darrere de Lady Whistledown. L’Eloise està entossudida a descobrir la identitat de Lady Whistledown, per la qual cosa s’alia amb un empleat d’una impremta anomenat Theo Sharpe (Calam Lynch). Junts porten a terme una investigació, però acaben enamorant-se.

Lady Whistledown


Els espectadors ja coneixien el secret de la Penelope gràcies al final de la temporada 1, però en la temporada 2 es posa èmfasi en el procés que hi ha darrere de cada edició de Lady Whistledown. Això és diferent en la sèrie respecte als llibres, perquè a les novel·les la identitat de Lady Whistledown surt a la llum més endavant i no hi ha capítols escrits des de la seva perspectiva.

En els llibres, la família Sheffield és caucàsica i torna a Londres després de viure als afores d’Anglaterra. Atès que l’equip creatiu de ‘Los Bridgerton’ volia apostar per la diversitat, van decidir que el cognom de soltera de Mary (Shelly Conn) seria Sheffield i van incloure Sharma com el cognom del seu difunt marit. D’aquesta manera, la ficció va incloure personatges asiàtics amb l’arribada de Kate i Edwina Sharma (Charithra Chandran).

El trauma de la Kate i l’Anthony


Per als fans dels llibres, la raó per la qual la relació de la Kate i l’Anthony (Jonathan Bailey) és memorable és perquè tots dos han de lidiar amb les traumàtiques pèrdues dels seus pares. Tot i que això s’aborda en la sèrie, no és exactament com en la novel·la. En la sèrie l’Edmund mor, deixant l’Anthony com el següent patriarca de la família Bridgerton. No obstant, no s’esmenta que l’Anthony tem morir jove igual que el seu pare. Un altre detall dels llibres que la sèrie va deixar fora és la por de Kate a les tempestes elèctriques. De fet, està plovent en moltes escenes, però el personatge no s’immuta.

L’escena de l’abella


A ‘El vizconde que me amó’ la Kate pateix una picada d’abella i l’Anthony intenta succionar el verí del seu pit. En la sèrie això no passa, ja que l’Anthony pregunta a la Kate si pot respirar i únicament col·loca la mà sobre la seva picada al pit.

El compromís de l’Edwina i l’Anthony


En el llibre no hi ha un compromís ni un possible casament entre l’Edwina i l’Anthony. No obstant, en la ficció l’Anthony demana matrimoni a l’Edwina, però posteriorment s’adona que se sent atret per la Kate.

Edwina vs Kate


L’Anthony i l’Edwina arriben a l’altar, però ella s’adona de les mirades còmplices que hi ha entre l’Anthony i la Kate, i fuig. L’Edwina abandona la cerimònia i està devastada davant la idea que la seva germana ha mentit recolzant el seu casament fins al final. Tot i que la Kate ho va fer amb la millor intenció, l’Edwina no ho percep d’aquesta manera i, a diferència del llibre, es crea una rivalitat entre elles.

L’accident de la Kate


Notícies relacionades

El trauma de la Kate per la pèrdua dels seus pares que es veu a la novel·la no es retrata en la temporada 2. No obstant, s’hi fa una referència quan Kate té un accident muntant a cavall. En la sèrie, els guionistes probablement van pensar a combinar el que li va passar a la mare de la Kate amb un accident en un carruatge que ella pateix a la novel·la.


L’Eloise i el secret de la Penelope

En la temporada 2 l’Eloise descobreix que la Penelope és Lady Whistledown. Malgrat que això passa més endavant en els llibres, no passa de la mateixa manera que en la sèrie. A la producció hi ha una discussió entre totes dues que porta l’Eloise a trencar la seva amistat amb Penelope.