Nous detalls

Així és la nova sèrie sobre la reina Charlotte de ‘Los Bridgerton’

  • Shondaland ha donat a conèixer l’elenc d’actors i noves pistes sobre la trama

  • Com llegir els llibres de ‘Los Bridgerton’: aquest és l’ordre correcte

Així és la nova sèrie sobre la reina Charlotte de ‘Los Bridgerton’

NETFLIX

3
Es llegeix en minuts

Els seguidors de ‘Los Bridgerton’ estan d’enhorabona. Després de dos llargs anys d’espera per a l’estrena de la segona temporada, la sèrie ha arribat aquesta setmana a dades d’audiència sense precedents a Netflix.

Malgrat l’èxit, la productora Shondaland no s’ha adormit sobre els llorers i, a penes uns dies després del llançament dels nous capítols, ha donat a conèixer diversos detalls inèdits de la preqüela sobrela reina Charlotte.

Tot i que la segona temporada de la sèrie ja ha anat deixant algunes picades d’ullet sobre el passat de la monarca, s’ha de destacar que la majoria de les històries de l’spin-off seran desconegudes fins i tot per als lectors més fidels de la saga, ja quelas novel·les de Julia Quinn no contemplen aquesta part de l’‘univers Bridgerton’.

Novetats en la trama

La nova producció de Shonda Rhimes, que encara no té títol ni data d’estrena, se centrarà en la joventut de la reina Charlotte i l’inici del seu matrimoni amb el rei Jordi III el 1761. La preqüela explicarà com va ser el seu ascens al tron de la Gran Bretanya, que segons avança la mateixa productora no va ser ni de bon tros un camí de roses.

El seu enllaç amb el rei d’Anglaterra va ser concertat en contra de la seva voluntat quan ella tenia només 17 anys. A més, s’ha explicat que la seva adaptació a la cort britànica va ser complicada, ja que la jove reina era «una cosa completament diferent del que esperava la resta de la reialesa», en paraules de Shonda.

Paral·lelament, la història de l’arribada de Charlotte a Londres també servirà per explicar com la seva irrupció en la família reial va canviar la monarquia anglesa, donant peu al món de ‘Los Bridgerton’ que hem conegut a través de les dues temporades disponibles.

Un altre dels atractius de la preqüela serà conèixer com es van forjar les relacions de Lady Danbury i Lady Violet, dues de les protagonistes de la sèrie que tenen una estreta relació amb la monarca. La història de Danbury és una de les més intrigants de l’‘spin-off’, ja que, malgrat ser una dona lliure i influent en les dues temporades de la sèrie, Shonda ha revelat que abans es trobava «sota el control del seu marit, que era molt més gran.»

Elenc

El nou elenc mantindrà algunes de les cares més conegudes de les dues entregues anteriors de ‘Los Bridgerton’. Golda Rosheuvel tornarà a fer de Charlotte, mentre que Adjoa Andoh i Ruth Gemmell reprendran els seus papers de Lady Danbury i Violet Bridgerton.

Notícies relacionades

Entre les noves incorporacions destaquen India Amarteifio (‘Line of Duty’) i Corey Mylchreest (‘The Sandman’) com els joves reis. D’altra banda, Arsema Thomas farà de Lady Danbury de jove, una elecció que l’actriu de ‘Los Bridgerton’ ha aplaudit a les xarxes per la seva extraordinària semblança amb la nova incorporació.

La resta del repartiment el completen Michelle Fairley (‘Joc de trons’) en el paper de la mare de Jordi III, Sam Clemmett (‘Harry Potter i el llegat maleït’) com a jove majordom, Cyril Nri com el senyor Danbury (‘Cucumber’), Richard Cunningham (‘The Witcher’) com a Lord Bute, Tunji Kasim (Nancy Drew) fent d’Adolfo i Rob Maloney (‘Casualty’) com el doctor de la família reial.