Sèries

‘WandaVision’: Marvel confirma el seu futur

No hi haurà segona temporada, però deixen la porta oberta a produir una pel·lícula centrada en la Bruja Escarlata i Visión

‘WandaVision’: Marvel confirma el seu futur
2
Es llegeix en minuts

Després del seu èpic final, ‘WandaVision’, la ficció de Marvel Studios protagonitzada per Elisabeth Olsen i Paul Bettany, va deixar els fans amb ganes de nous i emocionants episodis, preguntant-se si hi haurà una segona temporada. Mohamed Diab, director de la sèrie ‘Caballero Lluna (Moon Knight)’, ha confirmat que no hi haurà més aventures, almenys en format sèrie conjunta, de la Bruja Escarlata i de Visión.

Ho ha afirmat en una entrevista amb la revista SFX, on el responsable de la ficció protagonitzada per Oscar Isaac ha respost taxativament sobre si hi haurà una nova entrega de la ficció centrada en la figura de Wanda Maximoff, la poderosa Bruja Escarlata. «És un món molt boig. Fins i tot amb les sèries d’èxit, com la de la Bruja Escarlata i Visión, no faran una segona temporada. El seu personatge va fer el salt a una pel·lícula i potser tornarà, o no. No ho sé. I això és el més emocionant», va assegurar Diab.

Unes paraules que concorden amb el que fa mesos va comentar el capitost de Marvel, Kevin Feige, en una entrevista sobre la possibilitat d’una nova entrega de ‘WandaVision’: «El més divertit de l’Univers Cinematogràfic de Marvel és l’encreuament que podem fer entre sèries i pel·lícules. Per tant, variarà segons la història. De vegades hi haurà segona temporada, de vegades hi haurà pel·lícula i després tornarà a ser sèrie».

No obstant, la resposta de Diab no és gens estranya si es té en compte que abans de l’estrena de la ficció protagonitzada per Olsen ja es va anunciar que es tractava d’una minisèrie amb una sola temporada.

En tot cas, Wanda Maximoff continua sent un dels pilars fonamentals de l’actual Univers Cinematogràfic de Marvel. No s’ha d’oblidar que el personatge d’Elisabeth Olsen és central en la seqüela de ‘Doctor Strange’ protagonitzada per Benedict Cumberbatch. Per això és més que possible que Bruja Escarlata continuï apareixent en les futures produccions de Marvel Studios i fins i tot que pugui protagonitzar la seva pròpia pel·lícula.

Spin-off

Notícies relacionades

No s’ha d’oblidar, a més, que, tot i que no hi hagi una segona temporada de ‘WandaVision’, la sèrie tindrà el seu propi spin-off centrat en Agatha Harkness, la carismàtica i perversa fetillera interpretada per Kathryn Hahn. Una ficció que en algun moment de la trama podria incorporar la Wanda Maximoff d’Elizabeth Olsen.

Mentrestant, els fans del personatge es podran retrobar amb Bruja Escarlata el 6 de maig, quan s’estrenarà ‘Doctor Strange en el Multiverso de la Locura’. La pel·lícula, dirigida per Sam Raimi, se centrarà a explorar les conseqüències d’haver alterat l’estructura de l’univers arran del caos provocat amb ‘Spider-Man: No Way Home’.

Temes:

Marvel