Guia de visionaments

Les sèries clau per a la setmana del 2 d’agost

  • El sorprenent ‘thriller’ juvenil ‘Cruel summer’ i la minisèrie danesa ‘Así es mi vida’, entre les nostres 5 apostes per a Netflix, AXN, Filmin, Prime Video i Apple TV+

Les sèries clau per a la setmana del 2 d’agost

Prime Video

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A més d’aprendre sobre tècniques i tecnologies musicals amb Mark Ronson i sortir ‘A la caza del amor’ amb Lily James i Emily Beecham, aquesta setmana podrem descobrir per fi els secrets de ‘Cruel summer’, un dels èxits televisius sorpresa del 2021. A sota, les nostres apostes addicionals al complet.

1. ‘Control Z (T2)’, el terror dels mòbils

1. ‘Control Z (T2)’, el terror dels mòbils

Arriba la segona temporada d’aquest ‘sleeper’ mexicà sobre una escola prestigiosa i l’assetjament dels alumnes per part d’un ‘hacker’: ¿l’encreuament impossible entre ‘Élite’ i ‘Mr. Robot’, amb unes gotes de ‘Black mirror’? Als nous episodis, algú ha pres el control de les xarxes socials del Luis (Luis Curiel) i es dedica a amenaçar els qui van fer de la seva vida un infern. A la Sofia li tocarà (Ana Valeria Becerril) esbrinar la identitat del venjador. Netflix, dimecres, dia 4.

2. ‘Intuición criminal (T3)’, evasió sense complicació

2. ‘Intuición criminal (T3)’, evasió sense complicació

Les tardes i nits d’estiu es van fer per a sèries com a ‘Intuición criminal’, col·lecció d’aventures policials amb tocs d’humor, molt popular a Àustria, on ja va per la setena temporada. Poc després d’acabar d’emetre la segona, AXN estrena aquí la tercera, en què Angelika Schnell (Ursula Strauss), aquesta intuïtiva policia i mare soltera de bessons, s’haurà de fer passar per monja per investigar un assassinat. Serà només la primera entre moltes odissees noves. AXN, des de dilluns, dia 2.

3. ‘Así es mi vida’, enamoraments sobtats i secrets

3.

Filmin aprofita l’Atlàntida Mallorca Film Fest per estrenar aquesta minisèrie danesa, nominada als Robert (els Oscar de l’audiovisual al seu país), sobre un idil·li amorós en què les dues parts oculten una cosa important. El Vitus (Mads Reuther) oculta a l’Emma (Kristine Kujath Thorp) que ha deixat embarassada la que fins aleshores era la seva nòvia; i els secrets de l’Emma, segons sembla, són encara més greus. Set episodis de 25 minuts: breu, però segurament intensa. Filmin, dimarts, dia 3. 

4. ‘Cruel summer’, un misteri juvenil absorbent

4. ‘Cruel summer’, un misteri juvenil absorbent

La creació de Bert V. Royal (‘Rumores y mentiras’) arriba per fi a les nostres pantalles després d’haver arrasat a la primavera a la cadena juvenil nord-americana Freeform. Som davant un absorbent ‘thriller’ psicològic sobre dos joves, la popular Kate (Olivia Holt) i la més tímida Jeanette (Chiara Aurelia), que podria haver tingut alguna cosa a veure en la desaparició de la primera. L’estructura és diabòlica: cada episodi se centra en un mateix dia d’estiu de tres anys diferents, 1993, 1994 i 1995. Prime Video, divendres, dia 6. 

 

5. ‘Mr. Corman’, el xou de Joseph Gordon-Levitt

Notícies relacionades

5. ‘

Tot i que conegut, sobretot, com l’enamorat de l’amor de ‘500 días juntos’ i el braç dret de DiCaprio a ‘Origen’, Joseph Gordon-Levitt no és estrany a la televisió: va saltar a la fama amb ‘Cosas de marcianos’ i només fa uns anys va participar en la curiositat ‘Comrade detective’. Ara torna amb aquest projecte personal (ell mateix l’escriu i dirigeix) sobre la crisi de Josh Corman, un home d’uns trenta anys que aspirava a músic i ara és un mestre una mica cremat. Apple TV+, divendres, dia 6.