Guia de visionaments

Les sèries clau per a la setmana del 3 de maig

La comèdia de merescut culte ‘Mythic quest’ i el sucós drama d’època ‘Belgravia’, entre les nostres 5 apostes

Les sèries clau per a la setmana del 3 de maig
2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després d’explorar la planta enfiladissa de personatges i trames d’‘El inocente’ o submergir-se en l’erotisme cerebral de ‘The girlfriend experience’, aquesta setmana ens esperen moltes altres sensacions. Vegeu, si no, la següent selecció.

1. ‘Pose’, arriba el principi del final

1. ‘Pose’, arriba el principi del final

La cocreació de Ryan Murphy sobre les cases de ‘drags’ i la cultura ‘ballroom’ dels vuitanta s’acosta al desenllaç. No perquè hagi sigut cancel·lada, sinó simplement perquè de vegades les sèries s’acaben abans que apunti la decadència. A la tercera temporada veurem Blanca (Mj Rodriguez) fent malabarismes per ser bona mare i auxiliar d’infermeria. I, pel que sembla, assistirem al casament d’Angel (Indya Moore) amb Lil Papi (Angel Bismark Curiel). HBO, des de dilluns, dia 3.

2. ‘La remesa mala’, ració animada d’‘Star Wars’

2. ‘La remesa mala’, ració animada d’‘Star Wars’

Mentre arriba ‘The book of Bobba Fett’, prevista per al desembre, els més completistes de l’univers ‘Star wars’ poden entretenir-se clavant la dent a aquesta seqüela-spinoff d’‘Star wars: The clone wars’. Dave Filoni (cervell essencial de ‘The mandalorian’) cedeix aquí les tasques de director supervisor a Brad Rau, experimentat amb ‘Rebels’ i ‘La resistencia’. La sèrie explicarà què va passar amb els soldats experimentals del títol després de les últimes raneres de la Guerra Clon. Disney+, des de dimarts, dia 4.

3. ‘Mythic Quest’, reinici de partida

3. ‘Mythic Quest’, reinici de partida

En la seva estrena el febrer de 2020, aquesta enorme comèdia laboral va passar injustament desapercebuda. Però aquesta creació de gent important de ‘Colgados en Filadelfia’, com el també protagonista Rob McElhenney, ha acabat tenint un considerable seguici d’admiradors. Ara hi ha expectació per saber com es desenvoluparan les noves batalles en la impossible (però, pel que sembla, molt realista) companyia Mythic Quest Studios. Apple TV+, des de divendres, dia 7.

4. ‘Belgravia’, després de ‘Downton Abbey’

4. ‘Belgravia’, després de ‘Downton Abbey’

El venerable Julian Fellowes adapta una novel·la pròpia a ‘Belgravia’, minisèrie sobre amors prohibits i lluita de classes al districte més exclusiu del Londres victorià. Una trobada casual entre la nova-rica Anne (Tamsin Greig) i una aristòcrata de ranci llinatge, la Sra. Brockenhurst (Harriet Walter) reobre la connexió entre dues famílies diferents només a priori. El pare de ‘Downton Abbey’ torna a repartir drama, amor i xafarderia a granel. Movistar+, des de divendres, dia 7.

5. ‘Jupiter’s legacy’, vastagos poc súper

Notícies relacionades

5. ‘Jupiter’s legacy’, vastagos poc súper

En aquesta adaptació d’un còmic de Mark Millar (‘Kick-Ass’, ‘Wanted’) i Frank Quitely, la primera generació de superherois que va rebre els seus poders als anys 30, es prepara per passar el testimoni als seus fills. Però resulta que no estan a l’altura del que s’espera en cap sentit. El creador és Steven S. DeKnight, veterà de la cultura ‘nerd’: va escriure episodis de ‘Buffy, cazavampiros’, va crear ‘Spartacus’ i va dirigir ‘Pacific Rim: Insurrección’. Netflix, des de divendres, dia 7.