Guia de visualitzacions

Les sèries clau per a la setmana del 22 de febrer

La continuació en sèrie de ‘Con amor, Simon’ i el nou del cocreador de ‘Rick y Morty’, entre les nostres 5 apostes

Les sèries clau per a la setmana del 22 de febrer
2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquesta setmana podem escoltar el testimoni de Dylan Farrow contra Woody Allen a ‘Allen v. Farrow’ o (intentar) deixar de pensar en el final de ‘Detrás de sus ojos’. O provar sort amb aquestes altres cinc apostes.

1. Con amor, Victor: fer les paus amb un mateix

1. : fer les paus amb un mateix

Un dels ganxos originals de Star, nova marca ‘per a majors’ de Disney+, és la seqüela en sèrie de ‘Con amor, Simon’, cas estrany de pel·lícula romàntica ‘mainstream’ amb protagonista gai adolescent. Creada pels mateixos guionistes, ‘Con amor, Victor’ ens mostra les tribulacions d’un jove de família llatinoamericana (Michael Cimino, sense relació amb l’autor d’‘El cazador’) durant la seva adaptació a un nou institut i l’acceptació de la seva identitat sexual. Disney+, dimarts, dia 23.

2. ‘Solar opposites’: extraterrestres a l’Oest Mitjà

2. ‘Solar opposites’: extraterrestres a l’Oest Mitjà

De Justin Roiland hem après a esperar l’inesperat: ha donat veu a personatges impossibles d’‘Hora de aventuras’ i ‘Gravity Falls’ i ha cocreat ‘Rick y Morty’, un de les sèries amb arguments més bojos de la història. Ara arriba la seva última (co)creació, ‘Solar opposites’, una poc clàssica història de peixos fora de l’aigua. En aquest cas els peixos són alienígenes i el paisatge en el qual no encaixen és l’Oest Mitjà nord-americà. Una altra proposta original de Star. Disney+, dimarts, dia 23.

3. ‘Big sky’: tot un èxit generalista en ‘streaming’

3. ‘Big sky’: tot un èxit generalista en ‘streaming’

Als Estats Units, el ‘thriller’ ’Big sky’, última creació de David E. Kelley (‘Big little lies’), ha sigut tot un èxit per a la cadena generalista ABC. Encara es poden produir fenòmens fora de plataformes com Netflix, HBO i Disney+. Però serà aquesta última la que estrenarà a Espanya aquest drama de misteri amb tocs de comèdia negra sobre el segrest de dues germanes adolescents i una prostituta a Montana. Arribin almenys al final del primer episodi. Disney+, dimarts, dia 23.

4. ‘Superman & Lois’: com ‘Parenthood’, però amb l’home d’acer

4. ‘Superman & Lois’: com ‘Parenthood’, però amb l’home d’acer

Això sembla ‘Superman & Lois’, la nova sèrie de l’Arrowverso. Després dels esdeveniments del ‘crossover’ ‘Crisis en Tierras Infinitas’, Superman (Tyler Hoechlin) i Lois (Elizabeth Tulloch) tornen amb la seva família a Smallville, on l’home d’acer s’enfrontarà al seu pitjor desafiament fins ara: exercir com a pare de dos fills adolescents i intentar no perdre el seny pel camí. Bé, se les veurà amb això i amb The Stranger, el misteriós malvat encarnat per Wolé Parks. HBO, des de dimecres, dia 24.

5. ‘Ginny & Georgia’: una remescla criminal de ‘Las chicas Gilmore’

5. ‘Ginny & Georgia’: una remescla criminal de ‘Las chicas Gilmore’

Notícies relacionades

A Netflix van descobrir que molts continuem revisant ‘Las chicas Gilmore’ quan necessitem una mica d’amor i calor catòdics. I se les van enginyar per impulsar ‘Ginny & Georgia’, una sèrie que és més o menys el mateix: la madura adolescent Ginny (Antonia Gentry) es muda amb la seva menys madura mare (Brianne Howey) a una localitat de... Nova Anglaterra, és clar. Però, pel que sembla, la seva versió de Lorelai Gilmore es guanya la vida de maneres fraudulentes. Netflix, dimecres, dia 24.

Consulta més estrenes a les 10 sèries recomanades per al mes de febrer.

les 10 sèries recomanades per al mes de febrer