PRÒXIMA ESTRENA

Patricio Estrellla, el millor amic de Bob Esponja, tindrà la seva pròpia sèrie

El carismàtic personatge rosa serà presentador d'un 'late-night' a 'The Patrick Star Show', que tindria 13 episodis en la seva primera temporada

patricio

patricio

1
Es llegeix en minuts

Magnífiques notícies per a la nombrosa legió de fans de Patricio Estrella, el carismàtic amic rosa de Bob Esponja. Segons ha informat el portal ‘Deadline’, la cadena Nickelodeon està preparant un ‘spin-off’ protagonitzat per l’estrella de mar, possiblement un dels millors secundaris de la història. Amb el títol de ‘The Patrick Star Show’, aquesta nova sèrie, que tindria 13 episodis en la seva primera temporada, mostrarà Patricio ni més ni menys que com a presentador d’un ‘late-night.

Segons Deadline, ‘The Patrick Star Show’ girarà entorn de la família de Patricio, comptarà amb nous personatges i també tindrà algun ‘cameo’ de personatges habituals a ‘Bob Esponja’. No es tracta del primer projecte derivat de la sèrie original, ja que està previst que el 2021 s’estreni ‘Kamp Koral: Sponge Bob’s under year’s’, una sèrie que funcionarà com a preqüela presentant els nostres herois de Fondo de Bikini en els seus anys infantils.

Notícies relacionades

Creada el 1999 per Stephen Hillenburg, que va morir el  2018 als 57 anys a causa de l’ELA, ‘Bob Esponja’ s’ha convertit, al llarg d’aquestes dues dècades, en un autèntic fenomen de la cultural popular. A més de la sèrie, s’han estrenat dues formidables pel·lícules: el 2004, ‘Bob Esponja, la pel·lícula’, que va recaptar a tot el món 140 milions de dòlars; i el 2015, ‘Bob Esponja: Un héroe fuera del agua’, que va fer 325 milions de dòlars a la taquilla.

El llançament de la tercera pel·lícula, ‘Bob Esponja: Un héroe al rescate’, s’ha vist afectat per la crisi global del coronavirus que manté tancats els cines de gran part del planeta. Aquest títol s’havia d’estrenar el 22 de maig d’aquest any, però va ser posposat en primer lloc fins al 7 d’agost i, finalment, es va decidir que la seva arribada al públic sigui el 2021 a través de ‘streaming’.