GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 25 de maig

'Space Force', la comèdia militar de Steve Carell i Greg Daniels, és una de les cites ineludibles de la setmana que ve

zentauroepp53474715 icult200520131622

zentauroepp53474715 icult200520131622 / Aaron Epstein Netflix

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La setmana que ve podrem pujar (o no) al tren de ‘Snowpiercer: Rompenieves’, però també començar a tastar el material d’HBO Max, aquí disponible a HBO, a seques, o descobrir la comèdia cocreada per Steve Carell a partir del concepte ‘Fuerza Espacial’. Una setmana animada.

Retrat d’un explotador sexual

Després de ‘El último baile’, la pròxima obsessió documental marca Netflix podria ser ‘Jeffrey Epstein: Asquerosamente rico’, història de la vida i crims del gestor de fons imputat per explotació sexual de menors. La sèrie traça un mapa de les seves connexions amb poderosos i dona veu a les seves víctimes. Epstein no va arribar a respondre pels seus crims: l’agost del 2019 va aparèixer penjat a la presó federal de Manhattan on esperava judici. Netflix, dimecres, dia 27.   


Una vida en amors

De moment, a Espanya no hi haurà HBO Max, però els títols estrella del seu llançament s’inclouran en l’oferta del nostre HBO de sempre. Un d’ells és ‘Love life’, antologia romàntica que explorarà l’historial amorós d’un personatge diferent en cada temporada. El primer: Darby (Anna Kendrick), jove d’èxit en la seva feina al món de l’art, però fracassada en l’aspecte sentimental. Paul Feig, un home en qui volem confiar (va dirigir ‘La boda de mi mejor amiga’), figura entre els productors. HBO, dijous, dia 28.


Aixeca’t i somriu

Notícies relacionades

Tots necessitem sempre, però ara especialment, una mica de diversió pura i fe en la humanitat. Tot això ens porta ‘Central Park’, comèdia musical animada de Loren Bouchard (el creador de ‘Bob’s burgers’), la seva col·laboradora habitual Nora Smith i l’actor amb dots musicals Josh Gad. És fàcil enamorar-se dels Tillerman, família multiracial que viu a Central Park i defensa tan gran espai públic dels plans explotadors d’una hereva hotelera. Apple TV+, divendres, dia 29.


¿Telèfon vermell? Volem cap a l’espai

Donald Trump no va originar el projecte d’una branca espacial de l’exèrcit nord-americà, però és el president que l’ha fet oficial. Netflix va proposar fer una sèrie sobre el tema a Steve Carell, i aquest va demanar ajuda a Greg Daniels, el seu cap a ‘The office’. El resultat és una comèdia militar de força gran volada, ‘Space Force’, menys interessada a parodiar a Trump i els seus sequaços que a crear personatges propis amb qui un fins i tot es pot encaterinar. Netflix, divendres, dia 29.