LA RECEPTA

Conill amb prunes

1
Es llegeix en minuts

Margarita Reig i Gabarró, propie­tària de la carnisseria Aviram, Caça, Ous, al mercat d'Hostafrancs, proposa, de cara a la tardor, un plat típic de la cuina catalana. El conill amb prunes i pinyons, fàcil de preparar, és un plat complet i nutritiu.

INGREDIENTS

Conill trossejat

Tomàquet

Ceba

Alls tendres

Conyac

Prunes seques

Pinyons

Oli d'oliva

Sal, pebre i julivert

PREPARACIÓ

En una paella, preparem un sofregit de ceba, tomàquets trossejats i all. Daurem el conill.

Notícies relacionades

El banyem amb conyac i el deixem coure a foc lent fins que la carn no estigui gairebé tova. Hi afegim les prunes seques, millor amb pinyol, i ho deixem coure no més de 15 minuts perquè els fruits no es desfacin.

Un cop ajustat de sal, hi afegim pebre i julivert o llorer, segons el nostre gust. Es va banyant amb conyac o amb aigua, si es vol una salsa més lleugera. Com a últim toc, hi posem un grapat de pinyons. Se serveix calent.