LA RECEPTA
Conill amb prunes
Margarita Reig i Gabarró, propietària de la carnisseria Aviram, Caça, Ous, al mercat d'Hostafrancs, proposa, de cara a la tardor, un plat típic de la cuina catalana. El conill amb prunes i pinyons, fàcil de preparar, és un plat complet i nutritiu.
INGREDIENTS
Conill trossejat
Tomàquet
Ceba
Alls tendres
Conyac
Prunes seques
Pinyons
Oli d'oliva
Sal, pebre i julivert
PREPARACIÓ
En una paella, preparem un sofregit de ceba, tomàquets trossejats i all. Daurem el conill.
Notícies relacionadesEl banyem amb conyac i el deixem coure a foc lent fins que la carn no estigui gairebé tova. Hi afegim les prunes seques, millor amb pinyol, i ho deixem coure no més de 15 minuts perquè els fruits no es desfacin.
Un cop ajustat de sal, hi afegim pebre i julivert o llorer, segons el nostre gust. Es va banyant amb conyac o amb aigua, si es vol una salsa més lleugera. Com a últim toc, hi posem un grapat de pinyons. Se serveix calent.
- Xoc titànic a Washington Trump descarta parlar amb Musk i deixa obert un duel d’efectes impredictibles
- A MALLORCA La dona detinguda per una agressió sexual a un jove a la sauna d’un hotel de Magaluf: «Em vaig posar calenta»
- Sánchez aparca el finançament pel bloqueig de la cita de BCN
- Dret de rectificació del FC Barcelona
- Incivisme Un prostíbul en un pis del carrer d’Aragó causa enuig al Clot
- Consum La nova etiqueta que porten les conserves d’aquest supermercat i que pot afectar la teva salut
- La princesa Elionor esgota els seus últims dies a bord de l’Elcano
- Tempesta judicial i política El Consell Fiscal empara unànimement Grinda després dels àudios de Leire Díez
- Tribunals La dona del president de Quirón, imputada en el cas del nòvio d’Ayuso
- Salut mental Error del sistema