Esdeveniment del 5 de gener

Així va ser la Cavalcada dels Reis d’Orient a Santa Coloma de Gramenet

Així va ser la Cavalcada dels Reis d’Orient a Santa Coloma de Gramenet

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tradicional Cavalcada dels Reis d’Orient va posar punt final a les celebracions nadalenques de Santa Coloma de Gramenet, que aquest any s’han viscut amb «una molt bona acollida i participació de la ciutadania colomenca», segons un comunicat de l’ajuntament.

Les pistes d’atletisme Antoni Amorós van acollir l’arribada de Ses Majestats d’Orient que van aterrar a Santa Coloma amb helicòpter, com és habitual, sobre les quatre de la tarda d’aquest 5 de gener. Els va rebre l’alcaldessa Núria Parlon, que els va convidar a desfilar pels principals carrers de la ciutat amb el seguici perquè els més petits poguessin donar-li la benvinguda.

La cavalcada amb el tradicional repartiment de caramels sense gluten es va iniciar a l’avinguda Puig Castellar i, a partir de dos quarts de sis, Ses Majestats van recórrer les principals artèries de la ciutat i van acabar amb un final de festa a la plaça de la Vila.

Notícies relacionades

Les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda van disposar d’espais reservats i degudament senyalitzats a la plaça de la Vila, plaça de Manelic i rambla de Sant Sebastià. L’acció forma part de la campanya inclusiva del consistori denominada ‘Un Nadal per a tu i per a mi’, en col·laboració amb l’entitat Club MamasG i l’Associació Divers.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma