5 km

Cursa popular de la festa major de Santa Coloma: inscripcions i recorregut

  • L’esdeveniment tindrà lloc el 3 de setembre i està limitat a un màxim de 1.500 participants

Cursa popular de la festa major de Santa Coloma: inscripcions i recorregut

Ayuntamiento de Santa Coloma / Unió Colomenca d’Atletisme

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Unió Colomenca d’Atletisme i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) han organitzat una cursa popular de 5 km per a la festa major d’estiu de la ciutat. L’esdeveniment tindrà lloc el 3 de setembre a partir de les 9 h.

Des de l’organització recorden que la carrera està limitada a un màxim de 1.500 participants i que, per participar-hi, «ha de formalitzar-se prèviament i correctament la inscripció». D’aquesta manera, la inscripció, que és gratuïta, es pot fer fins al 29 d’agost o fins a esgotar els 1.500 dorsals.

Així, s’han habilitat diferents punts on poder inscriure’s: Esports Jovic (al carrer Jacint Verdaguer, 23); a Marathon Sports (carrer Sant Jeroni, 18): a Gomina 2 (Joan Ràfols, 1); a Piccolo-Caffè (plaça Sagarra, 8), i al Camp d’Atletisme Antoni Amorós (av. Pallaresa, 1). A més d’aquests punts físics, les inscripcions també es poden fer de forma virtual a www.xipgroc.cat.

Recorregut

Els participants s’hauran de concentrar el dia 3 de setembre al Camp d’Atletisme Antoni Amorós. El recorregut de la prova seguirà el curs del riu Besòs, el passeig Salzereda, l’avinguda Generalitat, la plaça de la Vila, el carrer Anselm Clavé, el carrer Major, el carrer Mare de Déu dels Àngels, el carrer Baró i finalitzarà al tornar el Camp d’Atletisme Antoni Amorós.

Notícies relacionades

Els corredors tindran un temps màxim de 90 minuts per finalitzar el recorregut. «En cas de tancament del curs del riu per alerta hidrològica, l’organització establirà un recorregut alternatiu», comenten des de l’organització de l’esdeveniment.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma