Urbanisme

Santa Coloma projecta nous jocs infantils a la plaça Olimpo

  • Es definiran ara a la plaça quatre zones amb nous elements per substituir-ne els existents

Santa Coloma projecta nous jocs infantils a la plaça Olimpo

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta de Govern Local de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ja ha donat llum verda a l’aprovació del contracte de subministrament de nous jocs infantils de la plaça Olimpo. Des del consistori assenyalen que el projecte de renovació dels jocs s’ha realitzat amb la participació de les persones usuàries de la plaça i les famílies de l’escola Torre Balldovina.

Així, segons les dades de l’Ajuntament, el pressupost de la retirada dels jocs existents i la substitució per uns de nous és de 53.400,93 euros (IVA inclòs).

Les tres zones actuals de jocs infantils a la plaça Olimpo disposen d’un joc combinat, caseta i petit tobogan, aquests elements «han acabat la seva vida útil i se’n fa necessària la substitució», asseveren des del govern local.

Notícies relacionades

«Per millorar les instal·lacions, optimitzar l’espai disponible, i donar servei a les diferents franges d’edat segons la seva afluència, es definiran ara quatre zones de joc sobre cautxú continu com a superfície de seguretat i amortiment»: zona 1, per a edats de 5 a 12, amb joc combinat amb tobogan doble; zona 2, per a edats de 5 a 12 anys, amb tirolina amb dues plataformes de fusta accessibles amb rampes i esglaons; zona 3, per a edats de 3 a 5 anys, amb joc combinat amb tobogan i joc amb rodons, farigola i taulell; i zona 4, per a edats d’1 a 5 anys amb caseta multijoc accessible i inclusiva.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO