Col·lectius vulnerables

Més de 700 infants colomencs van rebre joguines gràcies a la campanya de Nadal de la Creu Roja

  • La iniciativa va comptar amb la implicació de 34 voluntaris i d’un total de 21 entitats i empreses de la ciutat

Més de 700 infants colomencs van rebre joguines gràcies a la campanya de Nadal de la Creu Roja
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Durant desembre i gener, es va portar a terme la campanya ‘Els seus drets en joc’, de recollida de joguines noves, que la Creu Roja va portar a terme al Barcelonès Nord. Es va fer en col·laboració amb diferents entitats de Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona, i amb la intenció que els infants i joves que viuen en situació de risc d’exclusió al territori també poguessin tenir joguines.

Concretament, a Santa Coloma de Gramenet es van entregar 2.667 joguines a 438 famílies que estan en una situació de vulnerabilitat. D’aquesta manera, «un total de 762 nens en van rebre», remarquen des de l’Ajuntament de Santa Coloma.

La campanya de joguines de la Creu Roja al Barcelonès Nord està dirigida a infants de 0 a 12 anys en situació de dificultat social derivats pels Serveis Socials de l’ajuntament.

Notícies relacionades

Així, des del consistori remarquen que l’entrega de joguines a Santa Coloma va ser possible «gràcies a la participació ciutadana», ja que la campanya va comptar amb la implicació de 34 persones voluntàries i d’un total de 21 entitats i empreses de la ciutat que van ajudar a difondre la campanya i a recaptar joguines a través de diversos actes i accions.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO