Urbanisme

Santa Coloma procedeix a l’obertura de l’avinguda Sanatori una vegada finalitzades les obres

  • Així, s’ha habilitat un accés al nou Centre de Formació de Grameimpuls a l’antic Hospital Esperit Sant

  • Les obres a l’avinguda Sanatori han durat sis mesos i han costat 691.770 euros

Santa Coloma procedeix a l’obertura de l’avinguda Sanatori una vegada finalitzades les obres

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una vegada finalitzades les obres del nou Centre de Formació de Grameimpuls a l’antic Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) aquest dilluns 24 de gener es procedeix a l’obertura de l’avinguda Sanatori. Des del consistori expliquen que els treballs d’urbanització a l’avinguda van finalitzar al juliol, però que «el vial no s’ha pogut obrir al trànsit de vehicles i vianants fins a tenir acabat el nou centre formatiu».

Aquesta actuació respon a la necessitat de poder connectar el tram existent de l’avinguda Sanatori amb l’avinguda Cardenal Vidal i Barraquer i «poder generar un carrer d’accés que doni servei alhora a l’antic pavelló B de l’Esperit Sant, on s’ubica el nou centre de Grameimpuls», assenyalen des de l’Ajuntament de Santa Coloma.

S’ha executat amb un sentit de circulació de sortida del barri, no hi ha aparcaments, i la vorera per als vianants només és a una banda, cosa que correspondria amb la part de Santa Coloma, que limita amb el nou centre de formació i amb una zona verda.

Notícies relacionades

Les obres a l’avinguda Sanatori han durat sis mesos i han costat 691.770 euros. La superfície d’actuació ha sigut de 3.278 m2. Han sigut finançades per l’ajuntament, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i una subvenció del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO