Urbanisme

Inicien la construcció 38 vivendes protegides de lloguer sector 2 de l’Eix Bruc de Santa Coloma

  • El pressupost d’adjudicació és de gairebé cinc milions i mig d’euros i el termini previst de les obres és d’un any i deu mesos

Inicien la construcció 38 vivendes protegides de lloguer sector 2 de l’Eix Bruc de Santa Coloma

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dins de l’àmbit d’actuació del sector 2 de l’Eix Bruc de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), l’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha començat les obres de construcció d’un edifici amb 38 vivendes protegides en règim de lloguer. «Uns pisos reservats per a veïns de la ciutat», afirmen des del consistori.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma expliquen que el pressupost d’adjudicació d’aquesta obra és de 5.432.834,63 euros i el termini previst per a l’acabament de les obres és d’un any i deu mesos (22 mesos). El nou bloc, amb façana a la plaça Alfons Comin i al carrer Mas Marí, quedarà situat davant l’edifici de vivendes protegides construït en la primera fase de les obres de la plaça.

Una vegada acabat aquest edifici es podrà completar aquesta urbanització de la plaça Alfons Comin; la primera fase es va obrir a la ciutadania el 2020 i ha permès connectar els carrers de Joan Valentí Escalas i Listz, en direcció a Badalona.

Escales mecàniques al carrer Bruc

En el marc d’aquesta regeneració urbana del Fons, l’Ajuntament també va iniciar dimecres 19 de gener les obres de construcció de dues noves escales mecàniques al carrer Bruc, entre Joan Valentí Escalas i Mas Marí. En aquest cas, s’invertiran 444.838,35 euros i es preveu que les obres durin uns 6 mesos.

Notícies relacionades

El sector 1 de l’Eix Bruc de Santa Coloma el va desenvolupar l’Ajuntament amb l’aportació de Fons Europeus FEDER. El sector 2 el desenvolupen conjuntament l’Incasòl i l’Ajuntament. El sector 3 el desenvoluparà Impsol (empresa pública de terra i vivenda de l’Àrea Metropolitana de Barcelona) i l’Ajuntament.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO