70% de la seva capacitat

La piscina de Can Zam de Santa Coloma obre les portes a la temporada d’estiu

Les instal·lacions i la compra d’entrades s’adapten a les circumstàncies derivades de la pandèmia de la Covid-19

La piscina de Can Zam de Santa Coloma obre les portes a la temporada d’estiu

Ayuntamiento de Santa Coloma

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La piscina de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) obre aquest dilluns 14 de juny, coincidint amb l’avís per calor entre les 12 i les 18 h emesa pel Servei Metereològic de Catalunya. No obstant, des de l’Ajuntament expliquen que la primera setmana, fins al 22 de juny, ho farà només en horari de tarda. Així, la piscina colomenca estarà oberta fins al 12 de setembre.

Durant aquesta primera setmana, en dies feiners, es podrà accedir de les 15 h fins a les 19 h i el cap de setmana de les 10 a les 19 h. A partir del 23 de juny, s’ampliarà l’horari de les 11 a les 19 h i es mantindrà el del cap de setmana, que també serà vàlid per a dies festius. Els preus de l’entrada puntual oscil·laran entre els 4,25 euros i els 6,85 euros, segons sigui per a dies feiners o dies festius i en funció de la persona que la compri: adulta, menor, jubilada o amb diversitat funcional.

Així, els abonaments de temporada per a tota la família costaran 203,70 euros, tot i que des del consistori recorden que també n’hi ha per a adults (102 euros) i per a menors de 14 anys (64,65 euros). Quant als abonaments intransferibles de deu entrades, tenen un cost de 51,90 euros per als adults i de 42,75 euros per a menors, jubilats i persones amb diversitat funcional.

Temporada marcada per la Covid

Aquest estiu, seguint les mesures de prevenció i contenció per la Covid-19, les instal·lacions continuen mantenint una sèrie de normatives quant a l’ús, gestió i funcionament de la piscina municipal de la ciutat. La compra d’entrada serà a la recepció del centre, però, prèviament, els usuaris han de deixar les dades a la web de Duet Esports Can Zam.

D’aquesta manera, s’ha marcat que és obligatori respectar la distància de dos metres de seguretat entre els assistents, fer ús de la mascareta a l’hora de moure’s per l’espai, desinfectar-se les mans, canviar-se el calçat a l’entrada i sortida de la platja de les piscines o dutxar-se abans d’entrar a l’aigua. A més, aquest any, l’aforament serà d’un màxim del 70% de la seva capacitat.

Notícies relacionades

«Si es pateix algun símptoma com febre o malestar, es demana no accedir a les instal·lacions i posar-se en contacte amb el Departament de Salut», afirmen des del consistori. 

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO