Llibertat de premsa

Ataquen la redacció del diari ‘El Mirall’ de Santa Coloma de Gramenet

Els exteriors del diari mensual colomenc van aparèixer plens de taques de pintura plàstica taronja i amb un escrit a terra

Ataquen la redacció del diari ‘El Mirall’ de Santa Coloma de Gramenet
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els exteriors de la redacció del diari mensual ‘El Mirall’, de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), es van despertar aquest 29 d’abril plens de taques de pintura plàstica taronja i amb un escrit al terra de l’accés a la seu que deia: «El Mirall de l’ajuntament. Brut de mentides».

Des de la direcció del digital colomenc expliquen que ahir al matí es va denunciar l’atac als Mossos d’Esquadra, que actualment investiguen els fets. Així, hores més tard, una brigada municipal de neteja va iniciar l’eliminació de la pintura de l’accés a la redacció. «Les sospites apunten que aquesta acció estaria relacionada amb el conflicte urbanístic que hi ha entorn de la reforma del nucli antic de la nostra ciutat», s’atreveixen a assenyalar des del diari local.

Els diferents grups polítics de l’oposició de l’Ajuntament de Santa Coloma han denunciat i han condemnat públicament aquests fets a través dels seus comptes de Twitter. «Apressen condemnes clares davant qualsevol assenyalament, en aquest cas, contra la llibertat d’expressió d’un mitjà que treballa per la informació de la ciutat», va assenyalar Dimas Gragera, portaveu de Ciutadans al consistori.

Diferents regidors de la secció local d’Esquerra Republicana també van condemnar l’atac i van defensar la llibertat de premsa. En la mateixa línia es van expressar des d’En Comú Podem: «La ciutat que volem i en què vivim no pot veure sinó amb fàstic els atacs a mitjans de comunicació».

Notícies relacionades

Des de la redacció d’‘El Mirall’ han agraït les múltiples mostres de recolzament rebudes per part de «molts veïns i veïnes, entitats i partits polítics de la ciutat».

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO