Entre el 15 i el 16 de maig

El Pavelló Nou de Santa Coloma acollirà la ‘final four’ de la Copa del Rei de futbol sala

  • En els pròxims dies, es realitzarà el sorteig per conèixer els aparellaments de semifinals, del qual sortiran els dos equips que lluitaran per aixecar el trofeu

  • En aquesta edició del torneig, el Movistar Inter, ElPozo Múrcia Costa Cálida, el Llevant UD FS i l’Industrias Santa Coloma pugnaran per guanyar la Copa

El Pavelló Nou de Santa Coloma acollirà la ‘final four’ de la Copa del Rei de futbol sala
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) acollirà un dels grans esdeveniments esportius de la temporada, la final four de la Copa del Rei de futbol sala. Aquesta edició del 2021, que es desenvoluparà entre el 15 i el 16 de maig, tindrà com a escenari el Pavelló Nou, que va ser reinaugurat fa unes setmanes després de dos anys d’obres de rehabilitació.

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet públic aquest dimarts, 27 d’abril, de manera oficial que entre les ciutats que havien presentat la seva candidatura Santa Coloma ha sigut l’elegida. Considerada com el bressol del futbol sala català i amb un club que és el més antic a escala estatal, l’Industrias Santa Coloma, a mitjans de maig el millor futbol sala nacional «tindrà una cita al Pavelló Nou, que, d’aquesta manera, serà la seu d’un torneig de primera línia», assenyalen des del consistori colomenc.

Així, en els pròxims dies, es realitzarà el sorteig per conèixer els aparellaments de semifinals, del qual sortiran els dos equips que lluitaran per aixecar el trofeu que va guanyar el Barça a Màlaga el desembre passat.

Notícies relacionades

Aquest 2021, Santa Coloma acollirà els partits de semifinals i final del torneig, en què participaran: el Movistar Inter, ElPozo Múrcia Costa Cálida, el Llevant UD FS i l’equip local Industrias Santa Coloma. «Tots els partits seran oferts en directe per Teledeporte», recorden des de l’ajuntament.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO