Emprenedoria en la pandèmia

Més de 300 emprenedors de Santa Coloma formats a través de Grameimpuls el 2020

De les 23 accions formatives organitzades, 20 s’han realitzat en línia per les circumstàncies derivades de la Covid-19

csm can xiquet  03 692e9bdb16

csm can xiquet 03 692e9bdb16

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més de 300 emprenedors s’han format al llarg dels últims 12 mesos a través del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls de Santa Coloma de Gramenet. Durant aquest període, la formació s’ha adaptat al context derivat de la pandèmia de la Covid-19 i s’ha impartit majoritàriament en format virtual.

De fet, de les 23 accions formatives organitzades, 20 s’han realitzat en línia, cosa que suposa un total de més de 120 hores de formació. Quant a la valoració, «els usuaris han puntuat la formació rebuda amb una nota mitjana d’excel·lent», afirmen des de l’Ajuntament.

La formació ha afegit tallers adaptats a les necessitats del moment, com sessions informatives sobre els ajuts per a persones autònomes amb negocis afectats per la pandèmia. A més, no hi han faltat les temàtiques clàssiques: fiscalitat, canals de comercialització en línia, el certificat digital i l’ús de xarxes socials per a comerciants, amb l’objectiu de millorar les competències en digitalització dels projectes, entre d’altres.

Novetats

Notícies relacionades

«Una de les novetats va ser la programació de formacions enfocades a acostar a les pimes els processos de licitacions i compra pública», assenyalen des del consistori. La formació empresarial del 2020 s’ha completat amb nou accions virtuals sobre l’accés a prestacions i/o subvencions per a treballadors autònoms i empreses.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA