Nadal en quarantena

Els Reis de l’Orient i la fada missatgera adapten la seva visita a Santa Coloma per la Covid-19

Aquest any no hi haurà cavalcada per poder complir les restriccions sanitàries, però es retransmetrà l’arribada de Ses Majestats per internet

Els Reis de l’Orient i la fada missatgera adapten la seva visita a Santa Coloma per la Covid-19

JOAN PUIG

Es llegeix en minuts

El Periódico

Els Reis Mags de l’Orient visitaran Santa Coloma, com cada any, el 5 de gener, però ho faran d’una forma molt diferent a l’habitual. A causa de la pandèmia de la Covid-19 i per evitar grans aglomeracions, els Reis i la fada missatgera adaptaran aquest any la seva visita a la ciutat per reduir riscos. Així, l’arribada de Ses Majestats serà a les 16.45 h i es podrà seguir en directe des de casa a la web de l’Ajuntament de Santa Coloma.

Tot i que no se celebrarà la tradicional cavalcada, ja que es tracta d’un acte multitudinari i les mesures sanitàries establertes per la pandèmia no ho permeten, «la il·lusió i la màgia dels Reis i el seu seguici arribaran a totes les famílies de la ciutat», assenyalen des del consistori.

Et pot interesar

Els nens podran entregar la seva carta a la fada missatgera i al seu seguici màgic del 28 de desembre al 4 de gener al Campament de Nadal, situat als Jardins de Can Roig i Torres, de 17.30 a 20.30 h, però només si hi van amb reserva prèvia.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA