REOBERTURA

El Sagarra de Santa Coloma torna a alçar el teló amb teatre i l'Aplec de la Sardana

En sintonia amb les restriccions per la Covid-19, la capacitat de la platea s'ha reduït fins a 276 localitats

També s'homenatjarà els gegants vells, Coloma i Silvestre, recentment restaurats pel seu 60è aniversari

sagarra

sagarra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de gairebé un mes tancat, en compliment de les mesures sanitàries establertes per frenar la pandèmia de la Covid, el Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet torna a obrir les seves portes aquest cap de setmana. Ho fa amb dos espectacles teatrals que estaven programats en el cicle d’obres de recolzament als grups professionals de Santa Coloma i per acollir el concert de la 66a Trobada de la Sardana.

No obstant, el Sagarra aplica condicions d’accessibilitat bàsiques en relació amb les restriccions aplicades per la Covid. Així, la capacitat de la platea s’ha reduït fins a 276 localitats, s’ha establert una distància física a l’interior i les persones assistents hauran de portar posada la mascareta durant tot l’espectacle, insisteixen des de l’Ajuntament de Santa Coloma. A més, la taquilla obre una hora abans de cada representació.

Escola de Teatre Carro de Baco

El divendres 27 de novembre, a les 19 hores, alumnes de l’Escola de Teatre de la Companyia Carro de Baco representaran l’obra A solas. Entre la comèdia i el drama, de Bertold Brecht, Dario Fo i Franca Rame.

També diumenge dia 29 hi haurà doble sessió a càrrec de l’alumnat d’aquesta escola d’art escènic colomenc; serà a les 12 i a les 19 hores, amb la representació de l’obra El proceso por la sombra de un burro, de Dürrenmatt, que també forma part de les mostres de teatre de Carro de Baco.

Concert amb dues cobles

D’altra banda, el dissabte 28 de novembre, a les 18 hores, tindrà lloc el concert reprogramat de la 66a edició de l’Aplec de la Sardana, amb l’actuació conjunta de les cobles Sabadell i Bisbal Jove.

Notícies relacionades

Aquest concert, organitzat pel Patronat Pro-Aplec i els Amics de la Sardana del Centre Excursionista Puigcastellar, és un homenatge als gegants vells, Coloma i Silvestre, recentment restaurats amb motiu del seu 60è aniversari.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA