CORONAVIRUS

Santa Coloma suspèn la Festa Major d'Estiu per l'evolució de la pandèmia

Fins ara, la Festa Major només s'havia aturat amb la Guerra Civil

santako lisboa

santako lisboa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha decidit suspendre l’edició 2020 de la Festa Major d’Estiu a causa de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19. Fins ara, la Festa Major només s’havia aturat amb la Guerra Civil.

Santa Coloma celebra la Festa Major d’Estiu el primer cap de setmana de setembre, any rere d’any des de fa més d’un segle. No obstant, aquest 2020, davant el desafiament generat per la pandèmia s’havia plantejat, d’acord amb la Comissió Municipal de Festes, «un model de festa simbòlic, reduït i majoritàriament virtual».

«Volíem defensar el nostre sentiment de pertinença, i donar suport a entitats, artistes i indústria cultural de la ciutat en un moment crític», defensen des de l’Ajuntament. «Desgraciadament, els últims esdeveniments i l’evolució de la pandèmia no ens deixen cap altra opció que suspendre l’edició d’aquest any», afegeixen.

Més cancel·lacions

Notícies relacionades

Recentment, després de l’augment dels brots de coronavirus, altres grans municipis de l’àrea de Barcelona també han anunciat recentment la suspensió de les seves respectives festes majors, com Sabadell i Mataró.

Més notícies de Santa Colomaa l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA