TREBALLAVEN SENSE CONTRACTE

La Policia Local de Santa Coloma desmantella un taller il·legal a la ciutat

L'operació va acabar amb més de 3.000 bates confiscades i amb la persona responsable del local denunciada «per diferents infraccions»

poli

poli

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Unitat de Suport d’'Intervenció Ràpida (USIR) de la Policia Local va portar a terme aquest cap de setmana un operatiu en què  va desmantellar un taller il·legal que confeccionava material sanitari. “El taller no complia amb la normativa que autoritza la fabricació de material sanitari”, expliquen

Segons indiquen des del cos policia, a les instal·lacions, sense cap tipus de llicència, s'hi confeccionaven bates mèdiques i mascaretes. “Els treballadors i treballadores tampoc comptaven amb contractes”, remarquen des de la Policia Local.

 

 L'operació va acabar amb més de 3.000 bates incautades i amb la persona responsable del local denunciada “per diferents infraccions”. Des del cos asseveren que l'operació es va poder dur a terme gràcies a la informació proporcionada pels veïns de la zona.

Presentació de l'USIR

L'Ajuntament de Santa Coloma va presentar recentment la unitat USIR de la Policia Local de Santa Coloma i va defensar el reforç policial com una mesura més en favor de la «seguretat», una qüestió que forma part de les «polítiques socials».

Notícies relacionades

L'alcaldessa, Núria Parlón, va avançar la presentació de la USIR a causa de l'enrenou causat per l'apunyalament mortal que es va produir davant dues cases ocupades ubicades a la plaça de l'Ajuntament – els autors del qual van ser detinguts.

Más notícies de Santa Coloma en l'edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA