COMBATRE LA PANDÈMIA

El voluntariat de Santa Coloma s'aboca amb els més vulnerables durant la crisi sanitària

Hi ha més d'un centenar de persones voluntàries en llista d'espera

17/03/2020 Mascarillas

17/03/2020 Mascarillas / 112 (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Punt del Voluntariat de Santa Coloma de Gramenet treballa, de manera telemàtica, amb 33 entitats per coordinar tasques com el repartiment de menjar o la confecció de materials, «tenint en compte les mesures de confinament decretades», assenyalen des del consistori.

Unes 30 persones produeixen mascaretes que cusen a casa i voluntaris de Protecció Civil, coordinats amb la Policia Local, en realitzen la distribució. Tres clíniques s’encarreguen d’esterilitzar les mascaretes: Dualvet i Gramenet (les dues veterinàries) i la Clínica Dental Sant Mar. A més, actualment hi ha més d’un centenar de persones voluntàries en llista d’espera.

D’altra banda, la impressora 3D del Pompeu Lab ha fabricat mascaretes durant uns dies i ara ha començat a produir viseres de protecció, que van destinades a la Policia Local i a diferents centres sanitaris.

Comunitats organitzades

Notícies relacionades

El Punt de Voluntariat i els Serveis Socials es coordinen per dur a terme el repartiment d’aliments i fan una crida a la ciutadania perquè «s’organitzi en les seves comunitats i ajudi les persones més vulnerables a treure les escombraries o fer la compra», expliquen des de l’Ajuntament.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA