CONSEQÜÈNCIES DEL CORONAVIRUS

Santa Coloma repartirà les 'targetes moneder' per als ajuts de menjador als domicilis

El consistori afirma que «intentarà agilitar al màxim» l'entrega de les beques als 3.400 menors beneficiaris

ajuntament-santa-coloma

ajuntament-santa-coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les ‘targetes moneder’ per als ajuts de menjador s’estan enviant als ajuntaments i als consells comarcals des de divendres, 20 de març, i està previst que en els pròxims dies arribin a tots els punts de distribució, segons ha anunciat en les últimes hores la Conselleria d’Educació de la Generalitat.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet informen que, per a les famílies colomenques que tenen concedida una beca menjador per als fills, es repartiran als domicilis unes ‘targetes moneder’ de CaixaBank carregades amb un import de 40 euros per alumne becat. Aquesta quantitat «s’ha calculat multiplicant 4 euros/alumne pels dies que no hi ha escola», expliquen des del consistori.

Si les escoles continuen tancades durant més temps, es farà una recàrrega de saldo a les targetes de manera automàtica; per tant, «les targetes no s’han de tirar», remarquen des de l’ajuntament.

Porta a porta

Notícies relacionades

A Santa Coloma, l’entrega es fa amb el sistema porta a porta amb professionals municipals i una empresa especialitzada de repartiment que s’ha contractat per a l’ocasió. El consistori afirma que «intentarà agilitar al màxim» l’entrega de les beques als 3.400 menors beneficiaris.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA