dispositiu entre badalona i santa coloma

Detingut un presumpte traficant de drogues al barri de Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet

Els Mossos informen que portava 27 barretes d'haixix i 875 euros en metàl·lic

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
acn

Un veí de Badalona de 32 anys i nacionalitat marroquina ha sigut detingut pels Mossos com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. 

Els fets van passar la tarda del 5 de març, quan agents de paisà van veure al parc del Motocròs de Santa Coloma un grup de joves asseguts en uns bancs, alguns dels quals fumant substàncies estupefaents, segons la versió policial. Els agents també van veure com dos d’ells intercanviaven algun tipus de material. 

Els Mossos es van acostar i van veure que el detingut intentava desfer-se d’algun objecte. Eren dues caixes amb 27 barretes d’haixix dins. A part, també li van trobar 875 euros en metàl·lic.

El detingut, que també portava a sobre quatre bosses de plàstic transparent amb quantitats petites d’haixix preparades per a la venda, va passar a disposició judicial dissabte 7 de març davant del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma, el titular de les quals va decretar que quedés en llibertat amb càrrecs.

Notícies relacionades

La detenció es va produir en el marc d’un dispositiu que els Mossos van començar a aplicar a principis de febrer a la zona limítrofa entre Badalona i Santa Coloma de Gramenet per incidir en els delictes de robatori amb força a domicilis o establiments, robatori amb violència i intimidació i consum i venda d’estupefaents.

Més notícies de Santa Coloma