segona població catalana en el rànquing

Distingeixen Santa Coloma de Gramenet com a ciutat «excel·lent» en inversió social

El reconeixement l'atorga l'Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials partint de les dades del Ministeri d'Hisenda

La ciutat colomenca va destinar el 2018 el 12,2% del seu pressupost a qüestions de l'àmbit social, és a dir, 113,07 euros per habitant

Distingeixen Santa Coloma de Gramenet com a ciutat «excel·lent» en inversió social
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha rebut per quart any consecutiu la distinció de Municipi Excel·lent en Inversió en Serveis Socials, després de destinar el 2018 el 12,2% del seu pressupost a qüestions de l’àmbit social.

Aquest reconeixement, que atorga l’Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials partint de les dades del Ministeri d’Hisenda, ha sigut concedit a l’alcaldessa Núria Parlon durant un acte celebrat al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré.

Notícies relacionades

La distinció certifica que Santa Coloma de Gramenet és un dels 28 municipis de l’Estat amb més de 20.000 habitants que va dedicar el 2018 una inversió més gran a cohesió i polítiques públiques socials, 113,07 euros per habitant.

Segons l’informe, va ser també la segona població catalana en el rànquing d’excel·lència després d’Esparreguera (Barcelona) i per davant dels municipis barcelonins de Mollet del Vallès, Sant Adrià de Besòs i Sabadell.