ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS

Set centres cívics i dos centres municipals de Santa Coloma oferiran una variada oferta de tallers aquesta tardor

Les activitats començaran a partir del 30 de setembre, en horari de matins i de tardes, i el preu de les formacions oscil·larà entre els 12 i els 40 euros

csm centrescivics2 847b6346e6

csm centrescivics2 847b6346e6

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Set centres cívics i dos centres municipals (Oliveres i Safaretjos) de Santa Coloma de Gramenet obriran les portes, a partir del 30 de setembre, per brindar una variada oferta de tallers, tant en horari de matí com de tarda. 

La programació d’aquesta tardor no oblidaels més joves i inclou propostes noves: ‘Il·lustració i dibuix’,per a nois i noies de 9 a 16 anys; ‘Tècniques de dibuix Tattoo’, per a adults i joves a partir de 14 anys; ‘Fes el teu còmic’,dirigit a nens a partir de 8 anys, i el ‘Taller de grafitti’. 

Per primera vegada, hi haurà nous tallers com ‘La cuina de Marco Pol’, ‘Introducció a la llengua de signes’, ‘Iniciació en orientació a la muntanya’, ‘Aprèn a cosir a màquina’, ‘Pintura japonesa Sumi-e’, ‘Restauració de mobles’ o el ‘Laboratori Poetry Slam’. 

Així mateix, es dona continuïtat a altres activitats programades en passades edicions, com els cursos d’anglès. 

Segons informa el consistori, l’interès de la ciutadania pels tallers creix cada any de manera progressiva; des del setembre del 2018 fins al juny del 2019, hi va haver 881 persones inscrites. 

Les inscripcions són presencials (de 16 a 20 hores), i hauran de fer-se a cada centre. 

Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’arribada. Els preus de les formacions oscil·len entre els 12 i els 40 euros, depenent de les hores totals de cada taller. 

Notícies relacionades

Tots els cursos començaran a partir del 30 de setembre.

Més notícies de Santa Coloma

Temes:

Joves