INVISIBLES DAVANT DE LA SOCIETAT

Una exposició en Santa Coloma mostra la "realitat ignorada" de les persones grans LGTBI

Les 28 instantànies i el documental de la mostra "Flores de otoño" de la fotògrafa Hanna Jarzabek es podran veure a la Biblioteca Central fins al 12 de juliol

d83vgvqxuaazvky

d83vgvqxuaazvky

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La "realitat ignorada" i el dia a dia de persones grans del col·lectiu LGTBI protagonitza l’exposició 'Flores de otoño', composta per 28 fotografies i un documental audiovisual que es podran veure a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) fins al 12 de juliol.

La mostra forma part d’un projecte audiovisual de la fotògrafa Hanna Jarzabek, en el qual aquestes persones, "invisibles davant de la societat", comparteixen les seves històries i la por que afronten a la tardor de les seves vides, ha explicat en un comunicat aquest dimecres Signo Editores.

Moltes d’aquestes persones van patir profundament sota el jou del franquisme, havent d’amagar la seva orientació sexual i provant de portar una vida que "encaixés" en la "moralitat" de l’època. No obstant, malgrat que els temps han canviat, avui dia continuen havent d’afrontar molts prejudicis en una societat on la comunitat LGTBI de la tercera edat no es troba representada.

Notícies relacionades

Signe Editores ha seleccionat la fotògrafa en el seu programa de mecenatge Crisálida, que recolza projectes relacionats amb les arts visuals, i l’exposició forma part del Cicle Expositiu Joan Gomis 2019.

Més notícies de Santa Coloma

Temes:

Fotografia LGTBI