FESTIVAL D'ELECTRÒNICA

El Unite With Tomorrowland connectarà amb el concert de David Guetta i Dimitri Vegas & Like Mike des de Bèlgica

El Parc de Can Zam de Santa Coloma acollirà les actuacions en viu de Quintino, Double Pleasure, Abel Ramos i Albert Neve, Yves V i Sergi Domene

foto 3382545

foto 3382545

1
Es llegeix en minuts
ACN

La tercera edició del festival de música electrònica Unite With Tomorrowland, que se celebra al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, el 27 de juliol, connectarà amb el gran esdeveniment belga per viure les actuacions de David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike i Vini Vici. 

L’organització en va confirmar divendres passat, 7 de juny, aquestes tres actuacions a distància que completen un cartell integrat per DJ que oferiran actuacions en directe a Can Zam, com Lost Frequencies, NERVO o Salvatore Ganacci. 

La seu catalana també oferirà els concerts de Quintino, Abel Ramos i Albert Neve, Double Pleasure, Yves V, Marnik, Stereo Coque i Sergi Domene. El festival d’electrònica més important del món connectarà simultàniament amb Porto, Atenes i Malta, a més de Santa Coloma.

Notícies relacionades

L’any passat, la segona edició del festival Unite va penjar el cartell de 'sold out' amb la presència dels DJ de renom mundial Steve Aoki, Galantis, Steve Angello, Yves o Kung. Llavors, el festival va retransmetre en directe les actuacions que tenien lloc a Boom (Bèlgica), al festival mare, amb noms com Afrojack, Armin van Buuren i Dimitri Vegas & Like Mike.

Més notícies de Santa Coloma