PROJECTE SOLIDARI

La vuitena edició de la Tapa Solidària del Casal dels Infants recapta més de 23.000 euros

En aquests vuit anys n'han recollit 190.000, que s'han destinat a projectes com el 'Vincles' al barri de Fondo, el Raval i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet

foto presentacio tapa solidaria

foto presentacio tapa solidaria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vuitena edició de la Tapa Solidària ha recaptat més de 23.000 euros a favor del Casal, segons van informar els impulsors de la iniciativa. L’associació de representants de 70 restaurants que han participat ho han fet públic aquest dimecres en un acte a la Fàbrica Moritz Barcelona. 

La Tapa Solidària ha recaptat més de 190.000 euros en vuit anys, que s’han destinat al projecte ‘Vincles’ al barri del Raval de Barcelona; a Sant Roc i Llefià, a Badalona; els barris de Fondo, el Raval i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet, i al municipi de Salt (Girona).

Durant tres mesos, entre el 13 d’octubre i el 13 de gener, els establiments inscrits han donat 0,50 euros de la venda d’una tapa concreta de la seva carta a l’entitat, fins a arribar als més de 23.000 euros de recaptació. 

Els ingressos es destinaran al servei maternoinfantil ‘Vincles’ del Casal, que acompanya dones en situació de vulnerabilitat i els seus fills menors de 3 anys i que atén més de 600 persones cada any.

Notícies relacionades

Des del Casal s’ha assenyalat que aquest any s’han venut més de 41.000 tapes solidàries. L’entitat ha agraït el "compromís" dels restaurants que hi han participat.

Més notícies de Santa Coloma

Temes:

Solidaritat