ROCK FEST

Santa Coloma regala 5.000 entrades per al Rock Fest BCN

Les invitacions són per a la primera jornada del festival i només per a colomencs que acreditin la seva residència a la ciutat

1
Es llegeix en minuts
Q. F. / Santa Coloma de Gramenet

Dilluns passat, 16 de juny, l'ajuntament va començar a repartir les 5.000 invitacions que, gràcies al conveni amb la promotora del Festival Rock Fest BCN, regalarà als veïns de Santa Coloma.

Les entrades són per a la sessió del divendres 4 de juliol, dia en què arrencarà el festival de música heavy a Can Zam.

El repartiment continua avui al Centre de Recursos per a Joves Mas Fonollar. Després de l'èxit de la primera jornada i per gestionar el millor possible l'afluència de públic a l'equipament, a les 15.00 hores es repartiran un màxim de 300 números per accedir a l'entrega de les entrades a partir de les 16.30 hores.

Els sol·licitants han de presentar el DNI on figuri la seva residència a la ciutat, i cada persona pot demanar dues invitacions si porta dos DNI de residents a Santa Coloma.

Notícies relacionades

Les persones que estiguin empadronades a la ciutat però que al seu DNI no hi figuri el municipi hauran d'omplir un formulari i, una vegada comprovades les dades, se'ls comunicarà per correu electrònic el moment per passar a recollir les invitacions.

Més notícies de Santa Coloma