12a EDICIÓ

El Teatre Sagarra acull demà l'acte d'entrega dels Premis Climent Mur

La cerimònia distingirà la feina de les persones que contribueixen a defensar un món més solidari

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANTA COLOMA

Dijous, 10 de novembre, tindrà lloc, a partir de les 21.00 h, al Teatre Josep Maria de Sagarra l'acte d'entrega de guardons de la12a edició delsPremis Climent Mur, que organitza l'Àrea Cultural Oriol amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Els premis distingeixen la feina de persones que, d'una manera anònima, contribueixen a defensar un món més solidari, on predominin els valors humans en la convivència ciutadana.

Notícies relacionades

Els guardons se celebren des del 1989 cada dos anys i posen de manifest que hi ha moltes persones que treballen per fer una societat millor. Els candidats han de ser presentats a proposta d'algun grup, associació, entitat, organisme o comunitat de veïns i veïnes. Posteriorment un jurat examina i valora les propostes presentades i selecciona els guardonats, que es donen a conèixer en l'acte d'entrega.

L'Àrea Cultural Oriol és una associació sense ànim de lucre que treballa, des del 1979, de manera continuada aSanta Colomaper fomentar el desenvolupament global de les persones i la tasca de fer un món més solidari i humà. Mitjançant un ampli ventall d'activitats culturals i formatives els participants poden desenvolupar les seves capacitats humanes i culturals, musicals, poètiques, plàstiques, o altres camps, i contribuir a un món millor.