LA RECEPTA
Llom amb ametlles
Inocencia Jiménez, propietària de la parada Xarcuteria Sensi, del mercat de Sant Martí, proposa aquesta recepta senzilla i ràpida de preparar. La salsa d'ametlles dóna molt sabor a la carn.
INGREDIENTS (4 persones)
600 grams de llom
50 grams d'ametlles
1 ceba gran
mig got de vi dolç (recomanat Pedro Ximénez)
farina
oli
sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Demaneu a la cansaladeria 600 grams de llom tallat a filets. Saleu i enfarineu la carn. A continuació, escalfeu oli en una paella i fregiu-hi el llom, però només volta i volta perquè no quedi molt fet. Reserveu-ho. Talleu la ceba en juliana i fregiu-la a la mateixa paella que s'ha utilitzat per a la carn. Quan estigui preparada, incorporeu-ho a un pot, sense treure'n l'oli, i tritureu-la. Afegiu a la barreja els 50 grams d'ametlles, el mig got de vi dolç i torneu-ho a triturar fins que quedi una crema homogènia. Incorporeu-ho tot a la paella i afegiu-hi els filets de llom. Coeu-ho durant 10 minuts a foc lent.
- Metabolisme Fetge gras: Isabel Viña explica com revertir-lo i potenciar el ‘detox’
- Barcelona restaura una vil·la romana ‘amagada’ al costat de la Catedral
- Eurovisió Melody, sobre la conciliació familiar i la salut mental: "S'han rigut que necessiti estar amb el meu fill"
- Melody: "S’han burlat de mi i per sobre de tot està la salut mental"
- Transport públic La L3 del metro de Barcelona s'ampliarà amb 9 noves estacions
- Via lliure a l’opa Manual per a accionistes i clients del BBVA i del Sabadell: ¿com t’afectaria la fusió?
- El nou robot amb sentit del tacte d'Amazon podria substituir els treballadors humans de magatzem
- Ocupació Ni 10 ni 20 minuts, aquest és el temps de descans que tenen els treballadors durant la jornada laboral segons l'Estatut dels Treballadors
- Tendència El còmode tallat de cabells que es portarà aquest 2025: val per a cabells arrissats, ondulats i llisos
- Sector bancari Cuerpo eleva l'opa BBVA-Sabadell al Consell de Ministres i obre la porta a que el Govern central l'entorpeixi