Diada 2023

La superilla literària de Sant Jordi estarà tallada al trànsit més de 24 hores

  • Així serà el temps per al Sant Jordi 2023: ¿plourà a Barcelona?

  • Així és la superilla literària per al Sant Jordi 2023 a Barcelona | MAPA

La superilla literària de Sant Jordi estarà tallada al trànsit més de 24 hores
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La superilla literària del Sant Jordi 2023 al centre de Barcelona es tallarà al trànsit més de 24 hores. L’intendent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Domènec Escarré, ha explicat que la circulació es tallarà dissabte a les 22.00 hores i es recuperarà la normalitat progressivament durant la matinada posterior a la diada, pels volts de les 4 hores de la matinada de dilluns.

En roda de premsa, Escarré ha explicat que la celebració de Sant Jordi a Barcelona mobilitzarà 275 agents de la Guàrdia Urbana, prop de 330 auxiliars i una infraestructura amb 230 barreres de formigó New Jersey. El cos d’auxiliars, que es contracta de manera expressa per a esdeveniments massius, va generar polèmica l’any passat entre els sindicats policials al considerar que les seves funcions no encaixen del tot bé amb les dels agents de policia.

Notícies relacionades

Els representants dels gremis de Floristes, Llibreters i Forners han previst que serà un dia de «record», com el Sant Jordi de «tota la vida» amb les millores incorporades en els últims anys. Barcelona comptarà amb 4.100 punts de venda de flor, gairebé 1.000 de llibres i una vintena de forners.

[Hi haurà ampliació]

Temes:

Trànsit Llibres