S’han trobat possibles restes d’ossos humans a Collserola, a Sant Cugat

Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Possible troballa d’ossos humans a la muntanya de Collserola, ubicada al municipi de Sant Cugat del Vallès, concretament a la Font d’Arrabassada. Aquest diumenge 13 d’agost, cap a les 9 del matí, un home va avisar els Mossos d’Esquadra de la troballa, que actualment s’està investigant, segons ha avançat Tot Sant Cugat i ha confirmat EL PERIÓDICO. 

Fonts policials han manifestat a aquest diari que tot apunta que es tracta de restes humanes, però que encara no es pot confirmar cap hipòtesi, ja que esperen els resultats del metge forense. D’això s’extrauran les conclusions –possibles causes i any de la mort– i es calcula que la resolució s’allargui uns 10 dies

Així, segons ha explicat el mitjà local, un dels ossos correspondria a un crani i a un fèmur.

Notícies relacionades

En efecte, no es tracta de la primera ocasió en què es dona una troballa d’aquestes dimensions. A principis de setembre del 2022, un grup d’excursionistes van trobar un crani humà, al qual li faltava la mandíbula, també a Collserola. Concretament, l’os va ser localitzat a prop del parc d’atraccions del Tibidabo, no molt lluny de l’antic Casino de l’Arrabassada.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat