Preu de la llum

El comerç local de Sant Cugat protesta contra la pujada dels preus de la llum i el lloguer

Sant Cugat Comerç s’afegeix a la iniciativa d’apagar els llums dels establiments i alerta del perill que suposa la desaparició del comerç de proximitat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Cugat Comerç s’ha sumat a la iniciativa de la Confederació Espanyola de Forneria, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN), que cridava a apagar els llums dels establiments durant un quart d’hora aquest divendres al migdia per protestar en contra de la pujada de la llum i els lloguers.

Alguns comerços situats a l’eix comercial de Sant Cugat s’han afegit a aquesta acció. Aquests han volgut remarcar el risc que suposa la desaparició del comerç de proximitat.

«Ens ofeguen»

Aïda Fernández, la presidenta de Sant Cugat Comerç, ha explicat a Cugat Media que les botigues de Sant Cugat asseguren que se’ls ha triplicat el preu de la llum. «Ens ofeguen», indicava Fernández.

«Ens hem unit amb altres poblacions perquè es vegi que estem patint i que la nostra queixa arribi a qui hagi d’arribar perquè facin alguna cosa», ha afegit.

Costa apujar la persiana

Fernández també ha destacat que els comerços s’estan estrenyent molt el cinturó pujant «molt lleugerament» els preus. També assegura que últimament es consumeix menys perquè la gent «s’està contenint» ja que els preus pugen però els sous no ho fan».

Notícies relacionades

«Cada dia, obrir la persiana ens costa més que fa un any», ha conclòs

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat