Transició Energètica

L’Ajuntament de Sant Cugat organitzarà unes jornades per incentivar l’autoconsum i les renovables

A partir d’aquesta setmana es posaran en marxa xerrades, debats i visites per conscienciar sobre la transició energètica

L’Ajuntament de Sant Cugat organitzarà unes jornades per incentivar l’autoconsum i les renovables
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aprofitant la setmana de la transició energètica, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès organitzarà unes jornades dedicades a la conscienciació sobre aquesta.

Les activitats duraran aproximadament un mes, des del 25 d’octubre fins al 26 de novembre.

Per a l’àmbit domèstic i l’empresarial

S’hi inclouran xerrades, debats, visites per promoure l’autoconsum (amb plaques solars). El programa no només estarà dirigit a particulars, també es dirigeix a empreses que puguin aprofitar-lo per reduir despeses, reduir factures de gas i llum i desenvolupar hàbits més sostenibles.

També pretenen promoure l’ús de les energies renovables per disminuir el consum dels combustibles fòssils, que és una prioritat des de fa molts anys i encara continua sent una de les lluites més grans en aquest àmbit.

Objectiu: reduir les emissions

Notícies relacionades

Un dels objectius que s’han marcat en aquest aspecte és contribuir a la reducció d’un 55% de les emissions de gasos amb efecte hivernacle. Tots aquests objectius es recullen sota la Declaració d’Emergència Climàtica de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat 

Temes:

Energia