6, 7 i 8 de desembre

Sant Boi es prepara per a la primera Fira de la Puríssima «amb llum 100% renovable»

L’acord del consistori local amb Barcelona Energia permetrà il·luminar les gairebé 400 parades repartides pel centre del municipi

Segons l’operadora pública metropolitana, l’electricitat «d’origen sostenible evitarà l’emissió de 2.420 tones de Co2 i permetrà l’estalvi econòmic»

Sant Boi es prepara per a la primera Fira de la Puríssima «amb llum 100% renovable»

ayuntamiento de sant boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi (el Baix Llobregat) es prepara per a la seva tradicional Fira de la Puríssima, l’esdeveniment multitudinari més important de la ciutat, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre. A més, aquest any la 76a edició de la Fira serà subministrada per primera vegada en la seva història amb electricitat d’origen 100% renovable, segons ha informat aquest mateix dimecres la comercialitzadora d’electricitat Barcelona Energia.

L’Ajuntament de Sant Boi va firmar un acord amb Barcelona Energia –la subministradora de l’electricitat– fa cinc mesos, amb el qual també en garanteix el subministrament a 329 punts de la ciutat. L’acord amb l’operadora metropolitana permetrà il·luminar totes les parades de la Fira –al voltant de 400– repartides pel centre del municipi i que ocupen uns 12.000 metres quadrats.

L’electricitat 100% renovable i d’origen sostenible «evitarà l’emissió de 2.420 tones de Co2 i permetrà l’estalvi econòmic», segons han explicat aquest dimecres fonts de l’operador metropolità. A més, l’acord amb la subministradora pública metropolitana afavorirà el rebut de la llum del consistori local, que per l’enllumenat de la fira serà «un 19% més baix».

Carrers plens de parades, activitats i gent

Com cada any, la Fira de la Puríssima aglutinarà als carrers centenars de parades comercials i activitats, que faran que els carrers del municipi s’omplin de persones. A més, la Fira recupera els espais més habituals, després que l’anterior edició continués marcada per la pandèmia. Per tant, tornarà la 8a Fira de la Cervesa Artesana amb 22 productors i més de 40 cerveses artesanals, també hi tindrà lloc la 2a Fira de Vins, en la qual participaran diferents cellers locals.

Notícies relacionades

Entre les activitats destacades d’aquesta nova edició hi ha l’exposició per primera vegada dels vehicles elèctrics de tots els concessionaris de l’entitat Sant Boi Motor-Ciutat i l’espai artístic del Mercat d’Art Jove, que tindrà lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Ja es pot consultar tot el programa de la 76a edició de la Fira de la Puríssima aquí.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi

Temes:

Sant Boi